iPhone 7 og iPhone 7 Plus kommer nu i KNALD rød

7

Knald-røde specialudgaver af iPhone 7 og iPhone 7 Plus bliver nu tilgængelig. Apple har annonceret særlige Product RED-iPhones, samt nye varianter af iPhone SE.

iPhone 7 og iPhone 7 Plus, Product RED (Foto: Apple)
iPhone 7 og iPhone 7 Plus, Product RED (Foto: Apple)

Product RED kaldes den nye farvevariant af iPhone 7 og iPhone 7 Plus, som Apple netop officielt har introduceret. Der er tale om en farvevariant, og ikke en ny iPhone med nye specifikationer. Den nye røde udgave er altså fuldstændig identisk med de andre farver, når det kommer til hardware- og software.

Det særlige ved (Product)RED enheder er, at der for hvert køb går et bidrag til Den Globale Fond, der støtter hiv/aids programmer, og arbejder for en aids-fri generation.

De nye røde iPhones fås i udgaver med henholdsvis 128 og 256 GB hukommelse. Priserne er 6.699 kroner for 128 GB udgaven af iPhone 7. Du skal slippe 7.599 kroner, hvis kapaciteten skal op på 256 GB.

iPhone 7 Plus ligger til 7.799 kroner (128 GB) og 8.699 kroner (256 GB).

Det skal nævnes, at priserne er de samme, som på de øvrige farvevarianter af iPhone 7’erne.

Vil du have en iPhone 7 i denne nye special-edition kan der bestilles og købes fra fredag den 24. marts 2017.

Så let ridses iPhone i Jet Black

En anden nyhed i forbindelse med den nye knaldrøde farve er om iPhone SE. Denne kunne tidligere kun købes med 16 og 64 GB hukommelse. Disse er nu udgået til fordel for udgaver med 32 og 128 GB hukommelse.

Derudover har Apple også præsenteret en ny iPad 9,7″ udgave. Denne skal erstatte iPad Air 2.

Stortest: Skal du købe iPhone 7 og iPhone 7 Plus

Virkelighedstjek på iPhone 7

Mere til historien

Apple har tidligere haft Apple Watch i en Product RED udgave, samt en række andre produkter i den særlige Product RED farve. Apple har udviklet Product RED produkter i 10 år og iPhone 7’erne er den største “satsning”.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer