Apple klar med ny 9,7 tommer iPad

Apple har netop lanceret en ny 9,7 tommer iPad, som skal erstatte den nuværende iPad Air 2. Der er også nyt om iPad Mini. Læs om dem her.

Apple klar med ny iPad - der erstatter iPad Air 2 (Foto: Apple)

Apple klar med ny iPad – der erstatter iPad Air 2 (Foto: Apple)

Vi skrev tidligere, at Apple havde noget “specielt til dig”. Og nu er det afsløret. Apple har nemlig blandt andet introduceret en billigere variant af deres 9,7 tommer iPad. Den nye iPad-model erstatter den tidligere iPad Air 2 og har fået 64-bit A9-chippen i stedet for A8X-chippen, som iPad Air 2 har. Ellers er specifikationerne meget lig iPad Air 2. Der er dog godt nyt når det kommer til prisen. Den nye iPad er nemlig billigere end iPad Air 2.

iPad’en kommer med Retina-skærm med mere end 3,1 millioner pixels, og har en vægt på under 500 gram. Desuden har den også Touch ID og kommer med iOS 10 installeret fra salgsæsken.

 – Apple har udsendt beta 6 af iOS 10.3 – se nyhederne her

Den nye iPad fås i modeller med både WiFi og WiFi+mobildata, samt med enten 32 GB eller 128 GB intern hukommelse. Derudover kan du få den nye iPad i farverne sølv, guld eller space gray.

Apple klar med ny iPad - der erstatter iPad Air 2 (Foto: Apple)

Apple klar med ny iPad – der erstatter iPad Air 2 (Foto: Apple)

Ønsker du modellen med 32 GB intern hukommelse, så koster den fra 2.999 kroner i Wi-Fi modellen, mens du skal betale 3.999 kroner for modellen med 128 GB hukommelse.

 – Apple på vej med nye iPhones og iPad Pro varianter

Er du derimod til modellen, som understøtter SIM-kort, så skal du betale 4.199 kroner for modellen med 32 GB hukommelse og 5.199 kroner for modellen med 128 GB hukommelse.

Du kan bestille den nye iPad-model fra fredag den 24. marts 2017 klokken 16.01.

Apple klar med ny iPad - der erstatter iPad Air 2 (Foto: Apple)

Apple klar med ny iPad – der erstatter iPad Air 2 (Foto: Apple)

…også nyt om iPad Mini

iPad mini 4 findes i farverne sølv, guld og space grey. Og du kan nu få dem med større kapacitet – men til samme pris. iPad Mini 4 koster fra 3.799 kr. for 128 GB-modellen med Wi-Fi og fra 4.999 kr. for 128 GB-modellen med Wi-Fi + Cellula.

Er du mere til iPhone så er iPhone 7 og iPhone 7 Plus netop præsenteret i en knald-rød farveudgave.

iPhone 7 fås nu i knald rød

Mere til historien

Du kan købe Smart Covers i polyuretan til iPad for 329 kroner i farverne koksgrå, hvid, natblå, sandpink og (RED) på Apple.com/dk og i Apple Stores.

Den store årlige Apple-event – dette kan du forvente

Datoen for udviklerkonferencen WWDC, som Apple afholder hvert år, er offenliggjort.

(mere…)
Stort søgsmål: Apple skaber monopol

App Store, Apple Watch, og et lukket system. Nu skal Apple forholde sig til et nyt søgsmål. Denne gang er det hjemme i USA.

(mere…)
Apple klar med ny vigtig iOS-opdatering

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer til de forskellige platforme. Nyt til iOS, VisionOS og iPadOS. Download nu.

(mere…)
Apple annoncerer nye iPads i næste uge

Nye iPad-modeller kan være på vej - måske allerede i næste uge. Sådan lyder de seneste rygter.

(mere…)
Google Gemini skal måske drive AI-funktionerne i iOS 18

Måske får iPhone i iOS 18 indbygget AI-funktionalitet, som er leveret af konkurrenten Google Gemini.

(mere…)
Apple Vision Pro på vej i flere lande

RYGTE: Apple vil snart tilføjet 12 nye sprog til det virtuelle keyboard i Apple Vision Pro. Det får gang i rygterne om lancering i flere lande.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram