Apple på vej med nye iPhones og iPad Pro varianter

Det ventes, at Apple i næste måned vil lancere iPhone 7 i en ny farve og iPhone SE med mere hukommelse. Samt fire nye iPad Pro-modeller.

iPad Pro (Foto: MereMobil.dk)

iPad Pro (Foto: MereMobil.dk)

Er du til Apple produkter, så er der angiveligt meget at glæde sig til den kommende tid. Den japanske blog Macotakara mener at vide, der kommer en ”Apple Special Event” i marts måned – igen i år. Præcis som i de foregående år.

 - Analytikere mener Apple fremskynder iPhone 8

Apple skulle til denne event blandt andet have nye farver af iPhone 7 og iPhone 7 Plus i ærmet. Denne farve ventes at være en rød, som formentlig er den såkaldte PRODUCT RED. Apple har tidligere lanceret flere forskellige produkter i denne PRODUCT RED farve. Ikke alle har ramt det danske marked.

Derudover ventes det også, at en iPhone SE med hele 128 GB intern hukommelse skulle se dagens lys – og dermed blive et supplement til de nuværende modeller med 16 GB og 64 GB intern hukommelse. Det skriver Pocketnow.com.

 - Apple vender faldende iPhone-salg til rekord-fremgang

Foruden nye varianter af de nuværende iPhone-modeller, så skulle der også være nye iPad Pro modeller. Nemlig fire nye modeller og ikke kun tre, som tidligere rygter har antydet. Der skulle være tale om to nye iPad Pro modeller henholdsvis 12,9 tommer og 9,7 tommer. Designmæssigt skulle de minde om forgængerne.

Men der skulle også komme to iPad Pro-modeller med nye skærmstørrelser. Ifølge rygterne, så nævnes 7,9 tommer og 10,5 tommer. Disse skulle desuden komme med kant-til-kant skærm.

 - iPhone 7 Plus sælger bedre end nogensinde

Salgsstarten på de nye iPhone varianter, samt de iPad-modeller, som minder om de nuværende, skulle være kort efter offentliggørelsen. Mens de nye iPad Pro modeller først skulle komme i handlen omkring maj måned.

Mere til historien

Apple har netop frigivet fire nye reklamer for deres iPad Pro. Du kan se de nye reklamer i linket her.

Læs også:
- Apple på vej med kantløs iPad
- Billigere iPads med mere hukommelse fra Apple
- Apple inviterer til WWDC 2017 - datoerne er officielle

Apple Watch 8 kan måle om du har feber

Skal man tro de seneste rygter, så forlyder det, at det kommende Apple Watch Series 8 vil få et indbygget termometer.

(mere…)
Apple tvunget til nedskalering på iPhone 14-produktion

Inden vi kender salgsstarten og specifikationerne på iPhone 14-modellerne, så forlyder det, at Apple har nedjusteret produktionen grundet chipmangel.

(mere…)
Se dette før du køber MacBook Pro 13”, M2

VIDEO: Inden du køber MacBook Pro 13-tommer med M2-chip, så skal du se denne video.

(mere…)
Apple ’filmer’ hele København

Opbygning af 3D-kort og forbedring af materialerne i Apple Maps er i gang. Du vil derfor kunne møde kortindsamlere til fods den kommende tid.

(mere…)
Apple: iPads kan fortsat være HomeKit Hub med iPadOS 16

Det har tidligere lydt, at iPads ikke længere ville kunne bruges som HomeKit Hub med iPadOS 16. Men nu siger Apple, at de fortsat kan bruges – dog er der en hage ved det.

(mere…)
Min mening om MacBook Pro 13" med M2-chip

EP112: På nogle få minutter får du hovedkonklusionerne i min anmeldelse af MacBook Pro 13" (M2). Lyt med her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram