Apple inviterer til WWDC 2017 – datoerne er officielle

0

Datoerne for Apples udviklerkonference WWDC 2017 er nu officielt meldt ud af Apple. Se WWDC-datoerne her.

WWDC 2017
WWDC 2017

Apples årlige udviklerkonference WWDC (World Wide Developer Conference) finder sted den 5.-9. juni 2017. Det oplyser Apple.

Det er den 28. årlige WWDC som afholdes i år.

Eventen vil foregå i nærheden af Apples nye hovedkvarter i Cupertino, og konferencen giver udviklerne mulighed for at mødes og udveksle idéer med mere end 1.000 af Apples ingeniører.

Helt præcis finder eventen sted i McEnery Convention Center i San Jose.

RYGTE: Apple fremskynder iPhone 8

I løbet af konferencen er det meningen, at udviklerne skal blive inspireret til at udvikle næste generation af spændende og innovative applikationer til iPhone, iPad, Apple Watch, Mac og Apple TV.

Det ventes også, at vi i år vil få en masse detaljer om kommende softwareversioner til Apples produkter. Om der også vil blive offentliggjort ny hardware er endnu uvist.

Det er i år jubilæumsår for Apples iPhone, så måske de overrasker med noget mere omkring denne til WWDC 2017. Apple plejer at tease lidt for nye versioner af iOS og OS X ved eventen.

På MereMobil.dk følger vi naturligvis nøje med i eventen. I tiden inden kommer der formentlig nogle nærmere oplysninger eller rygter om, hvad vi kan forvente.

Mere til historien

Keynoten på WWDC 2017 vil blive livestreamet via WWDC-applikationen til iPhone, iPad og Apple TV. Udviklere kan anmode om billetter til foråret.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer