Analytikere mener Apple fremskynder iPhone 8

RYGTE: Markedsanalytikere mener, at produktionen af iPhone 8 fremskyndes og en lancering før september kan være realistisk.

iPhone 7 Plus (Foto: MereMobil.dk)

iPhone 7 Plus (Foto: MereMobil.dk)

Apples iPhone 8, som ventes lanceret dette år, kommer måske tidligere end september måned. Det skriver markedsanalytikerne John Donovan og Steve Mullane fra BlueFin Research Partners.

- ”Vi ser nogle tidlige tegn på, at Apple er i færd med at fremskynde produktionen af den kommende iPhone,” sådan lyder det i et notat de to markedsanalytikere har udarbejdet. Det skriver MacRumors.com.

 - Apple vender faldende iPhone-salg til rekord-fremgang

Det fremgår ikke om den tidlige produktion også gør, at salgsstarten vil ske tidligere end i september/oktober, som de senere år. Det kan også handle om, at Apple vil kunne imødekomme efterspørgslen når telefonen rammer markedet.

iPhone 7 (Foto: Apple)

iPhone 7 (Foto: Apple)

Forventningerne er allerede på forhånd høje til jubilæums-modellen. Hvilket også ses ved Donovan og Mullanes vurdering, der lyder på 122 millioner solgte eksemplarer. Denne kan dog ændre sig både den ene og anden vej inden telefonen offentliggøres.

Da Apple sendte de første iPhone-modeller på markedet blev de introduceret i sommermånederne. Tror du, at de vil benytte 10 års jubilæet til at gøre det samme med den næste iPhone-model?

Den sidste iPhone, som blev offentliggjort og tilgængelig i sommermånederne var iPhone 4. Den havde salgsstart den 30. juni 2010 i Danmark, mens den kom på markedet i USA den 24. juni 2010.

- BAGGRUND: iPhone gennem tiderne – vi ser tilbage

Med iPhone 7-modellerne har iPhone 7 Plus solgt flere eksemplarer af Plus-modellen end iPhone 6 Plus og iPhone 6S Plus gjorde.

 - iPhone 7 Plus sælger bedre end nogensinde

Mere til historien

I 2007 kom den første iPhone på markedet i USA og andre udvalgte markeder. I Danmark måtte vi vente et år ekstra, inden det amerikanske telefonhit ramte vores butikker. Ligesom hardwaren har ændret sig i de 10 år, så har softwaren det også. Du kan se, hvordan iOS har udviklet sig her.

Mindre opdatering til iPhone

Du kan nu hente iOS 15.5 til iPhone. Der er også opdateringer til iPad, Apple Watch, Apple TV og Mac.

(mere…)
Nyt billigere Apple TV på vej

RYGTE: Skal man tro analytikeren Ming-Chi Kuo, så er Apple på vej med et nyt (og billigere) Apple TV senere i år.

(mere…)
Apple tester USB-C på iPhone

RYGTE: Lightning-stikket får (måske) snart dødsstødet fra Apple. Tests er angiveligt i gang.

(mere…)
Den ikoniske iPod takker af - en historisk æra er slut

Apple oplyser, at det er slut med den ikoniske iPod. Nu "aflives" iPod Touch, som den sidste iPod model.

(mere…)
Dette kan du forvente på Apple Watch Series 8

OVERBLIK: Apple Watch Series 8 er endnu ikke officielt, men rygterne og spekulationerne er godt i gang. Her er lidt af det, som du kan forvente.

(mere…)
Apple ændrer AirTags

Stalkere får dårligere vilkår, mens hverdagen bliver lidt lettere for dem, som forfølges af AirTags.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram