Analytikere mener Apple fremskynder iPhone 8

RYGTE: Markedsanalytikere mener, at produktionen af iPhone 8 fremskyndes og en lancering før september kan være realistisk.

iPhone 7 Plus (Foto: MereMobil.dk)

iPhone 7 Plus (Foto: MereMobil.dk)

Apples iPhone 8, som ventes lanceret dette år, kommer måske tidligere end september måned. Det skriver markedsanalytikerne John Donovan og Steve Mullane fra BlueFin Research Partners.

– ”Vi ser nogle tidlige tegn på, at Apple er i færd med at fremskynde produktionen af den kommende iPhone,” sådan lyder det i et notat de to markedsanalytikere har udarbejdet. Det skriver MacRumors.com.

 – Apple vender faldende iPhone-salg til rekord-fremgang

Det fremgår ikke om den tidlige produktion også gør, at salgsstarten vil ske tidligere end i september/oktober, som de senere år. Det kan også handle om, at Apple vil kunne imødekomme efterspørgslen når telefonen rammer markedet.

iPhone 7 (Foto: Apple)

iPhone 7 (Foto: Apple)

Forventningerne er allerede på forhånd høje til jubilæums-modellen. Hvilket også ses ved Donovan og Mullanes vurdering, der lyder på 122 millioner solgte eksemplarer. Denne kan dog ændre sig både den ene og anden vej inden telefonen offentliggøres.

Da Apple sendte de første iPhone-modeller på markedet blev de introduceret i sommermånederne. Tror du, at de vil benytte 10 års jubilæet til at gøre det samme med den næste iPhone-model?

Den sidste iPhone, som blev offentliggjort og tilgængelig i sommermånederne var iPhone 4. Den havde salgsstart den 30. juni 2010 i Danmark, mens den kom på markedet i USA den 24. juni 2010.

BAGGRUND: iPhone gennem tiderne – vi ser tilbage

Med iPhone 7-modellerne har iPhone 7 Plus solgt flere eksemplarer af Plus-modellen end iPhone 6 Plus og iPhone 6S Plus gjorde.

 – iPhone 7 Plus sælger bedre end nogensinde

Mere til historien

I 2007 kom den første iPhone på markedet i USA og andre udvalgte markeder. I Danmark måtte vi vente et år ekstra, inden det amerikanske telefonhit ramte vores butikker. Ligesom hardwaren har ændret sig i de 10 år, så har softwaren det også. Du kan se, hvordan iOS har udviklet sig her.

Nu kan du teste den næste store iPhone-opdatering

Apple har udgivet den første public beta af iOS 18. Du kan hente den og selv teste på din iPhone.

(mere…)
Smartere Siri kommer først i 2025

RYGTE: Hvis du venter spændt på en smartere Siri, skal du nok vente noget tid endnu.

(mere…)
Nyt Apple Watch i plastik? 

RYGTE: Apple Watch SE i plastik er måske på vej. Der tales også om større skærm på det kommende Apple Watch Series 10.

(mere…)
iPhone 16-serien får A18-chip

Rygte: Et læk antyder at fire iPhones, der kommer i september, vil have den nye A18-chip.

(mere…)
Nyd ferien og sæt din iPhone på SMS-feriesvar

TIP: Sådan sætter du din iPhone på SMS-autosvar, når du holder ferie.

(mere…)
Apples AI-funktioner vil måske kræve abonnement

Det kræver de nyeste iPhones, at få adgang til Apples AI-funktioner senere i år, men måske også et abonnement.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram