Analytikere mener Apple fremskynder iPhone 8

5

RYGTE: Markedsanalytikere mener, at produktionen af iPhone 8 fremskyndes og en lancering før september kan være realistisk.

iPhone 7 Plus (Foto: MereMobil.dk)
iPhone 7 Plus (Foto: MereMobil.dk)

Apples iPhone 8, som ventes lanceret dette år, kommer måske tidligere end september måned. Det skriver markedsanalytikerne John Donovan og Steve Mullane fra BlueFin Research Partners.

– ”Vi ser nogle tidlige tegn på, at Apple er i færd med at fremskynde produktionen af den kommende iPhone,” sådan lyder det i et notat de to markedsanalytikere har udarbejdet. Det skriver MacRumors.com.

 – Apple vender faldende iPhone-salg til rekord-fremgang

Det fremgår ikke om den tidlige produktion også gør, at salgsstarten vil ske tidligere end i september/oktober, som de senere år. Det kan også handle om, at Apple vil kunne imødekomme efterspørgslen når telefonen rammer markedet.

iPhone 7 (Foto: Apple)
iPhone 7 (Foto: Apple)

Forventningerne er allerede på forhånd høje til jubilæums-modellen. Hvilket også ses ved Donovan og Mullanes vurdering, der lyder på 122 millioner solgte eksemplarer. Denne kan dog ændre sig både den ene og anden vej inden telefonen offentliggøres.

Da Apple sendte de første iPhone-modeller på markedet blev de introduceret i sommermånederne. Tror du, at de vil benytte 10 års jubilæet til at gøre det samme med den næste iPhone-model?

Den sidste iPhone, som blev offentliggjort og tilgængelig i sommermånederne var iPhone 4. Den havde salgsstart den 30. juni 2010 i Danmark, mens den kom på markedet i USA den 24. juni 2010.

BAGGRUND: iPhone gennem tiderne – vi ser tilbage

Med iPhone 7-modellerne har iPhone 7 Plus solgt flere eksemplarer af Plus-modellen end iPhone 6 Plus og iPhone 6S Plus gjorde.

 – iPhone 7 Plus sælger bedre end nogensinde

Mere til historien

I 2007 kom den første iPhone på markedet i USA og andre udvalgte markeder. I Danmark måtte vi vente et år ekstra, inden det amerikanske telefonhit ramte vores butikker. Ligesom hardwaren har ændret sig i de 10 år, så har softwaren det også. Du kan se, hvordan iOS har udviklet sig her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer