iPhone 7 Plus sælger bedre end nogensinde

0

Det går atter frem salget af iPhones. Særligt iPhone Plus foretrækkes af mobilkøberne.

Salget af iPhone Plus-modeller (Kilde: GSMArena.com)
Salget af iPhone Plus-modeller (Kilde: GSMArena.com)

Apple offentliggjorde i slutningen af januar deres kvartalsregnskab for perioden oktober, november og december 2016. Og der er fremgang at spore efter en periode med nedgang.

– ”Et helt år med faldende iPhone salgstal er vendt til en rekordfremgang, der trækker Apple Watch og Mac-computere med op,” sådan skrev vi på MereMobil.dk efter offentliggørelsen af regnskabet.

 – Apple vender faldende iPhone-salg til rekord-fremgang

Og fremgangen er synlig. Foruden Apple solgte hele 78,3 millioner iPhones, så spår analytikerne også, at det særligt var iPhone Plus-modellerne, der blev langet over disken. iPhone 7 Plus er også den Plus-model fra Apple, som er solgt i flest eksemplarer.

iPhone 7 Plus har særligt en fordel på kameraet, foruden der også er større batteri og flere RAM i telefonen. Der har dog særligt været lagt vægt på kameraet, som kan tage portrætfotos med dybdeeffekt.

 – TIP: Tag fede portrætter med iPhone 7 Plus

Det ventes, at der blev solgt 24 millioner iPhone 7 Plus. I fjerde kvartal 2015 blev der solgt 15,5 millioner iPhone 6S Plus eksemplarer. Det er altså en stigning på den store model, som kan ses. Det skriver GSMArena.com.

 – Apple ikke længere nummer ét i Kina

Med iPhone 7 Plus var det også første gang, at flere af de kinesiske mobilkøbere foretrak den store model fremfor den almindelige. I Kina har 52 procent af iPhone-køberne valgt Plus-modellen.

Mere til historien

Apple solgte 78,3 millioner iPhones i fjerde kvartal 2016, hvor de i det tilsvarende kvartal året forinden solgte 74,7 millioner iPhones.

Læs også
BAGGRUND: iPhone gennem tiderne – vi ser tilbage

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer