Apple på vej med kantløs iPad

0

RYGTE: Apple er på vej med nye opgraderede iPads, samt en ny kantløs iPad-model på 10,9 tommer. 

iPad Pro 9,7 tommer (Foto: Apple)
iPad Pro 9,7 tommer (Foto: Apple)

Analytikere fra den britiske bank Barclays mener nu at vide, at Apple er på vej med tre nye iPad-modeller. Det skriver Apple Insider.

Det er ikke alle modellerne, som er ”helt nye”. Der skulle nemlig være tale om opgraderinger af de to nuværende iPad Pro-modeller. Så iPad Pro 9,7 og 12,9 tommer begge opdateres.

Det ventes også, at den ”lille” iPad Pro 9,7 tommer ikke bliver ligeså ”pro”, som den nuværende. Derimod får den formentlig en lavere prissætning.

 – Billigere iPads med mere hukommelse fra Apple

Foruden disse opgraderede modeller, så skulle der også komme en ”helt ny” iPad-model. Nemlig en med samme fysiske størrelse som den nuværende 9,7 tommer model. Men skærmen skulle i stedet være presset op på 10,9 tommer, da den bliver nærmest kantløs. Holder dette rygte stik er det spændende at se hvordan designet bliver på denne i forhold til det iPad-design vi er vant til.

Sidst Apple præsenteret en iPad var iPad Pro 9,7 tommer, som blev lanceret den 21. marts i år. Så holder Apple traditionen i hævd, så skal vi nok forvente en præsentation i løbet af foråret.

 – TIP: Sådan sletter du Apples apps fra iPhone og iPad

En ny iPad Mini skal man ikke forvente, at Apple lancerer, hvis man skal tro analytikerne.

Mere til historien

Der florerer netop nu også rygter om, at Apple er på vej med en nye farvevariant af iPhone 7 og iPhone 7 Plus. Apple har ikke kommenteret på de mange rygter.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer