Jet White – måske ny iPhone 7-farve

0

En ny farvevariant af iPhone 7 og iPhone 7 Plus er måske på vej. Det rygtes i hvert fald, at Apple arbejder på Jet White.

iPhone 7 i Jet White (Kilde: Macotakara.jp)
iPhone 7 i Jet White (Kilde: Macotakara.jp)

Da Apple lancerede iPhone 7 og iPhone 7 Plus tilbage i september kom de i to nye farvevarianter, i forhold til hvad Apple ellers tidligere har lanceret af farver. Det var farverne Jet Black og Black (mat).

iPhone 7 i Jet Black kan blive svær at få fingre i

Farven Jet Black blev lynhurtig populær til trods for, at der også blev nævnt modellen hurtigt blev grim pga. ridser og fedtfingre. Jet Black er meget skinnende og har en højglans finish. Det er altså denne, som er utrolig modtagelig overfor ridser m.m. Jet Black har pianolak lignende look.

Jet Black farven sælges kun i 128 GB og 256 GB modellerne, og de har længe været meget efterspurgte og er generelt svære at få fingre i.

Nu rygtes det så, at en ny eksklusiv iPhone-farve er på vej. Farven skulle eftersigende få navnet Jet White og tilføjes til de øvrige farver. Rygterne stammer fra den japanske hjemmeside Mac Otakara. Det skriver GSMArena.com.

Analytiker: Apple udskyder iPhone SE afløser

Kilden bag rygterne er dog ikke sikkerheden selv. Derfor er det også ret uvist om vi skal forvente, at Apple vil lancere iPhone 7-modellerne i Jet White. Apple er ikke kendt for, at sende nye farvevarianter på markedet i løbet af produktets ”levetid”. Det er noget, som flere andre producenter gør. Senest har vi set Samsung har lanceret Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge i farven ”Blue Coral” på udvalgte markeder.

Det er også uvist, hvornår Apple eventuelt skulle lancere iPhone 7 og iPhone 7 Plus i Jet White. MereMobil.dk følger sagen og opdaterer, hvis Apple er klar med ny farvevariant af iPhone-modellerne.

Sådan bruges portræt på iPhone 7 Plus

Mere til historien

Hvis Jet White farven bliver en realitet, så er det også spændende om den vil være ligeså modtagelig overfor ridser og fedtfingre som Jet Black. Dog kan den lyse farve gøre, at ridserne og fedtfingrene ikke ses ligeså tydeligt.

Læs også:
PODCAST: Eksperterne om iPhone 7
Apples regnskab er nedadgående
TIP: Tag fede portrætter med iPhone 7 Plus

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer