iPhone 7 i Jet Black kan blive svær at få fingre i

iPhone 7 og iPhone 7 Plus i Jet Black er svær at få fingre i. Foruden den er eftertragtet, er der også mange eksemplarer, som ikke går igennem kvalitetskontrollen.

iPhone 7 i Jet Sort(Foto: Apple)

iPhone 7 i Jet Sort(Foto: Apple)

Den nye farvevariant i Apple-lejren, der hedder Jet Black, er et populært valg hos de første iPhone 7 og iPhone 7 Plus købere, og den nye farve er svær at få fingre i.

- iPhone 7 i Jet Black og alle iPhone 7 Plus-modeller udsolgt

Ikke alene er det den variant mange købere ønsker, men farven har også vist sig at være sværere at fremstille end først antaget.

Jet Black farven er så svær at fremstille, at kun omkring 60-70 procent af alle fremstillede modeller kommer igennem Apples kvalitetskontrol, lyder det fra KGI Securities analyst Ming-Chi Kuo. Det skriver MacRumors.com.

Apple meldte også tidligere ud, at den meget blanke farve opnås via en større polerings-proces på hele ni trin.

- iPhone 7 og iPhone 7 Plus - det siger anmelderne

Da forudbestillingerne blev muligt fredag den 9. september var det også tydeligt, at modellerne i Jet Black hurtigt havde en lang leveringstid.

Alt medieomtale har ellers ikke været positivt omkring den nye farvemulighed hos Apple. Allerede inden den officielle salgsstart af iPhone 7 og iPhone 7 Plus kom det nemlig frem, at Jet Black modellen ridses utrolig let.

- Apples nye farve Jet Black ridses let

Apple har også selv opfordret brugere til, at benytte et beskyttelsesetui hvis man er bekymret for ridser. En opfordring Apple ikke har givet til andre farvevarianter af de to nye iPhone-modeller.

MereMobil.dk har også talt med brugere, som stadigvæk venter på deres eksemplar af iPhone 7-modellerne i Jet Black.

Mere til historien

Foruden den nye Jet Black variant, så kom iPhone 7 og iPhone 7 Plus også i farven Black, mens den ellers meget populære farve Space Grey udgik.

HomePod Mini kommer til Danmark

HomePod Mini kommer endelig til Danmark. HomePod Mini er nu på Apples danske webshop.

(mere…)
AirPods Pro 2 er vildt populære

Apple er uden sammenligning markedsleder på det globale marked for trådløse headsets. Apple er tre gange større end Samsung.

(mere…)
Sådan får du livescore på iPhone-låseskærmen

TIP: Er du vild med fodbold eller anden sport, så kan du få livescores på iPhone-låseskærmen. Læs hvordan du bruger Live Activity.

(mere…)
Se dette før du køber Apple Watch Ultra

VIDEO: Apple Watch Ultra er stort og holder strøm langt længere end andre Apple-ure. Se min test af Apple Watch Ultra her.

(mere…)
iOS 16.2 bringer disse nye features med sig

KORT NYT: Apple ventes at sende en større opdatering ud inden jul med flere nye features.

(mere…)
Apple frigiver iOS 16.1.2 opdatering

Apple har frigivet en opdatering, som blandt andet forbedrer pålideligheden af funktionen Crash Detection.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram