iPhone 7 og iPhone 7 Plus – det siger anmelderne

8

OVERBLIK: De første anmeldelser af iPhone 7 og iPhone 7 Plus er nu offentliggjort. Vi samler her de første vurderinger fra eksperterne.

iPhone 7 i Guld (Foto: Apple)
iPhone 7 i Guld (Foto: Apple)

For første gang nogensinde er Danmark med i første ”bølge” af iPhone lanceringen. Det betyder kort og godt, at vi fra fredag den 16. september 2016 kan købe de nye iPhone 7-modeller – præcis som i f.eks. USA, Storbritannien og Tyskland.

Her er iPhone 7 og iPhone 7 Plus

De amerikanske anmeldere har alligevel fået de nye iPhone-modeller til test lidt før andre.

Det er nok de færreste danskere, som vælger at tage til udlandet og købe deres eksemplar denne gang, hvilket der ellers er nogle som har gjort tidligere.

MereMobil.dk anmelder selvfølgelig selv iPhone 7 og iPhone 7 Plus snarest muligt, men indtil da vil vi lige give et overblik over, hvad de udenlandske anmeldere siger til de nye iPhone-modeller.

Apple iPhone 7 (Foto: Apple)
Apple iPhone 7 (Foto: Apple)

Stuff.tv

Hos Stuff.tv er konklusionen klar. iPhone 7 er en opgradering værd. Også her kommenteres manglen på hovedtelefonstikket som noget dårligt. Men det er også det mest negative, som Elissa Loi kan sige. Ligesom hun også skriver, at Jet Black-varianten er som et ”spejl” mht. fedtfingre.

 – Apples nye farve Jet Black ridses let

Stuff.tv giver iPhone 7’erne 5 ud af 5 stjerner.

Du kan læse hele anmeldelsen på Stuff.tv.

iPhone 7 Plus (Foto: Apple)
iPhone 7 Plus (Foto: Apple)

The Verge

Hos The Verge er hænderne højt hævet over hovedet, og det er begrænset hvilke negative ting, som de kan finde på iPhone 7-modellerne. Dog mener de, at manglen på hovedtelefonstikket (jackstik) er upraktisk og de skriver også, at den blot ser ud som forgængeren. The Verge påpeger ligeledes, at Jet Black ridses for let, hvilket der generelt har været mange skriverier om.

The Verge er ellers meget positive over for de nye iPhones, og roser dem for vandbestandigheden, de forbedrede kameraer, bedre batteritid og zoom med dual-kamera på iPhone 7 Plus. Kort og godt skriver de også, at det er fantastiske telefoner.

 – Så længe skal du vente på iPhone 7

The Verge giver 9 ud af 10.

Du kan læse hele anmeldelsen på The Verge.

iPhone 7 Plus, iPhone 7 og iPhone SE (Foto: Apple)
iPhone 7 Plus, iPhone 7 og iPhone SE (Foto: Apple)

Engadget

Også hos Engadget er der stor begejstring for de to nye iPhones. Faktisk går Engadget så langt, at de skriver ”Mens det ikke er spændende nok til at kunne berettige en øjeblikkelig opgradering fra sidste års iPhone 6S’ere, så er iPhone 7 ikke desto mindre en fremragende smartphone”.

Engadget-anmelderen, Chris Velazco, skriver også, at Apple har skabt to verdensklasse smartphones, der dog nok er mere ”sikre” end ”state of the art”. Telefonerne er ikke banebrydende, men det er klart to kandidater til de bedste smartphones – men ikke mest innovative.

Engadget pointerer også det manglende jackstik, som noget dårligt. Mens kameraerne, batteriet og det nye ”vandafvisende” er fremhævet som positivt.

 – Apple vil ikke oplyse iPhone 7 salgstal

Telefonerne får henholdsvis 91 ud af 100 og 92 ud af 100 point hos Engadget.

Du kan læse hele anmeldelsen på Engadget.com.

Apple iPhone 7 (Foto: Apple)
Apple iPhone 7 i Gold (Foto: Apple)

CNET

CNET mener, at iPhone 7’s forbedringer er bemærkelsesværdige. Men selvom de er det, så er deres anbefaling også til brugerne, at de skal overveje en ekstra gang om de har brug for en opgradering – og iPhone 7 Plus er det bedste valg.

Ifølge CNET er det positive også, at den er blevet hurtigere og har bedre batteritid end forgængeren, samt det forbedrede kamera – og at den er vandafvisende!

Men også her er manglen på ”hovedtelefonstikket”, samt problemerne med Jet Black ”lakken” – ligesom det også nævnes den nye Home-knap kræver tilvænning. Faktisk skriver CNET: -”Everything you need in a phone, except the headphone jack”.

 – Denne iPhone 7-model sælger bedst

CNET giver iPhone 7’erne 8,7 ud af 10.

Du kan læse hele anmeldelsen på CNET.com.

iPhone 7 Plus i Sølv (Foto: Apple)
iPhone 7 Plus i Sølv (Foto: Apple)

BT (Danmark)

Den eneste danske journalist, der i denne omgang deltog i Apples lancering i San Fransisco var BT’s gadgetekspert Torben Vognsen. Han har netop fået de to nye telefoner i hånden, og er “grundlæggende happy,” lød det over telefonen fra Heathrow, London, da MereMobil.dk fangede ham på vej mod Danmark.

– “Efter godt tre timer med iPhone 7’erne i hænderne er den største ændring Hjem-knappen. Det vil være en kæmpe forandring for mange brugere, og det kræver tilvænning, hvor hårdt er skal trykkes. Det er ligesom med 3D Touch, der også krævede lidt øvelse,” lyder det fra Torben Vognsen.

Den nye farvevariant Jet Black beskriver han som virkelig pæn, men samtidiigt fraråder han et køb.

– “Jeg vil simpelthen ikke turde købe den. På fem sekunder har du ridser over det hele, men den ser fanme godt ud”.

Lysstyrken på skærmen er forøget med 25 procent, ifølge Apple, og det mærkes.

– “I fuld solskin direkte på skærmen tænker man ikke over det – så det er slet ikke et issue, hvilket er det første tegn på, at det bare virker. Når det er sagt så føles telefonen som sådan ikke anderledes end foregående modeller. Jeg har den almindelig mat-sorte, og det er mere dét der gør den anderledes,” fortæller gadgeteksperten.

Slutteligt råder Torben Vognsen køberne til at lægge alle bekymringer om det manglende 3,5 mm jackstik på hylden. Ifølge ham betyder det ikke noget, med den nye stiktype.

BT har endnu ikke en komplet anmeldelse online.

Vi glæder os…

Vi glæder os til at teste iPhone 7 og iPhone 7 Plus. Vi er spændt på, hvad vi selv tænker om de nye telefoner. Og vil vi også mene, at de mangler ”hovedtelefonstikket”? Eller er det vanens magt, som taler? Der medfølger jo et headset til iPhone 7 og iPhone 7 Plus, samt et adapterstik, hvis man ønsker at bruge et andet headset.

 – AirPods følger ikke med til iPhone 7 og iPhone 7 Plus

Mere til historien

Foruden de nye iPhone 7-modeller, så har det nye Apple Watch Series 2 også salgsstart fredag den 16. september 2016 i Danmark.

Læs også:
iPhone 7 Plus var med til US Open før lancering – se billederne
 – Teleselskaber: iPhone 7 slår iPhone 6S

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer