Denne iPhone 7-model sælger bedst

0

iPhone-køberne vil have stor hukommelse og nye farver. Se hvilke iPhone 7-modeller, der sælger bedst indtil videre.

iPhone 7 Plus, iPhone 7 og iPhone SE (Foto: Apple)
iPhone 7 Plus, iPhone 7 og iPhone SE (Foto: Apple)

Startskuddet for den officielle salgsstart af iPhone 7 og iPhone 7 Plus lyder fredag (16. september 2016) i de første lande – og her er Danmark for første gang blandt.

Teleselskaber: iPhone 7 slår iPhone 6S

Forsalget er også allerede i gang flere steder, men hvilken model er den mest populære indtil videre? MereMobil.dk har taget pulsen på, hvad danskerne vil have.

– ”Vi ser generelt en stor spredning på tværs af både model, farve og størrelse. Mest populær er iPhone 7 i den nye farve Jet Black med hukommelse på 128 GB. På de næste pladser finder vi den sorte iPhone 7 med en størrelse på henholdsvis 32 GB og 128 GB,” lyder det fra Telia Danmark til MereMobil.dk.

Så længe skal du vente på iPhone 7

Teleselskabet 3 oplyser, at de også oplever massiv interesse for de nye iPhone 7-modeller blandt deres kunder. Eksempelvis havde de efter en times ”pre-order” passeret det samlede antal af forudbestillinger, som der var det første døgn ved ”pre-order” på iPhone 6S og iPhone 6S Plus sidste år.

Hos 3 er det også 128 GB modellen af iPhone 7, som er den mest populære – dog i farven sort. iPhone 7 128 GB i Jet Black er på andenpladsen. I fredags var det i øvrigt Jet Black, som var den mest populære farve hos 3, men måske de mange skriverier om, at den nemt ridses, har fået kunderne til at vælge den sorte variant i stedet.

Apples nye farve Jet Black ridses let

Også hos YouSee Mobil kan de nikke genkendende til, at danskerne vil have masser af hukommelse på deres iPhones. Her er ligeledes 128 GB modellen i sort den mest efterspurgte netop nu. YouSee (TDC) har tidligere kun haft interesselister, og kan derfor ikke sammenligne med forsalg fra tidligere år.

Mest populære iPhones hos 3

 Top 5 – iPhone 7Top 5 – iPhone 7 Plus
01.128 GB Black128 GB Black
02.128 GB Jet Black128 GB Jet Black
03.32 GB Black256 GB Jet Black
04.128 GB Rose Gold32 GB Black
05.128 GB Silver128 GB Rose Gold
Salgstallene for forsalget af iPhone 7-modellerne frem til mandag den 12. september 2016. Kilde: Teleselskabet 3

Mere til historien

Teleselskabet 3 oplyser også, at de den dag, hvor priserne på de nye iPhones blev offentliggjort på 3.dk oplevede, at trafikken steg med 93 procent sammenlignet med en almindelig dag.

Læs også:
Disse iPhones og iPads får ikke iOS 10

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer