Teleselskaber: iPhone 7 slår iPhone 6S

5

Flere danskere har i år forudbestilt de nye iPhone 7-telefoner i forhold til, hvor mange der forudbestilte iPhone 6S, lyder det fra teleselskaberne.

Apple iPhone 7 (Foto: Apple)
Apple iPhone 7 i Rosegold (Foto: Apple)

Designet på de to nye iPhone 7-modeller ligner til forveksling sidste års iPhone 6S og iPhone 6S Plus, men indeni er der sket en række forbedringer.

Måske det er disse forbedringer, som gør interessen indtil videre virker større for iPhone 7 og iPhone 7 Plus på nuværende tidspunkt, end tilfældet var på samme tidspunkt i forhold til lanceringen sidste år.

 – Her er iPhone 7 og iPhone 7 Plus

Det kan også være, at nogle af dem, som ikke opgraderede fra iPhone 6-modellerne og til iPhone 6S nu har meldt sig klar.

I hvert fald oplever teleselskaberne en større interesse netop nu i forbindelse med forsalget inden den officielle salgsstart fredag den 16. september 2016.

Forudbestillingerne slår alle rekorder

Flere teleselskaber startede forsalg fredag den 9. september 2016, hvilket nogle steder betød web-siderne gik ned. Så stor var interessen.

 – Apple dropper 16 GB på de fleste iPhone-modeller

– ”Vi oplevede meget stor interesse for de nye iPhones, da vi startede forsalget. Der var så meget tryk på den første time, at vores systemer havde svært ved at følge med. Vi fik heldigvis hurtigt tilført ekstra kapacitet, således at vores kunder kunne gennemføre deres bestilling,” siger YouSee Mobil til MereMobil.dk.

iPhone 7 Plus (Foto: Apple)
iPhone 7 Plus (Foto: Apple)

Også Telia kan nikke genkendende til den store interesse, der overgår interessen fra sidste års modeller.

– ”Salget går som ventet rigtig godt. Allerede efter tre dage har vi i Telia solgt markant flere iPhones 7 end vi gjorde på hele den første uge i forbindelse med den seneste iPhone lancering,” lyder det fra Telia Danmark, som er det teleselskab i Danmark, der har solgt iPhones i flest år, da de havde iPhone 3G eksklusivt i 2008.

 – Apple vil ikke oplyse iPhone 7 salgstal

Hos teleselskabet 3 er armene også hævet godt over hovedet.

– ”Hos 3 oplever vi en interesse for de nye iPhones, som er markant større end ved sidste års lancering af s-modellerne. Sammenlignet med presale sidste år, har vi haft næsten dobbelt så mange brugere på 3.dk i løbet af det første presale-døgn i fredags. Og tæt på en tre-dobling i antal besøgende i løbet af den første presale-time. Vores site har heldigvis kunnet klare presset, og vi har derfor modtaget rigtig, rigtig mange forudbestillinger. 3’s kunder er vilde med Apple’s produkter, og nu glæder vi os til at lancere de nye telefoner i alle vores butikker fredag morgen,” siger David Elsass, direktør for privatmarkedet hos 3 Danmark, til MereMobil.dk.

Telenor åbner for pre-sale onsdag den 14. september, så har derfor først informationer omkring deres salg efterfølgende.

 – Så længe skal du vente på iPhone 7

Den officielle salgsstart er fredag den 16. september 2016.

Mere til historien

Allerede i aften kan du downloade den nye iOS 10-opdatering, hvis du har en af de enheder, som understøtter denne. Se hvilke telefoner, som ikke understøtter iOS 10 her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer