Disse iPhones og iPads får ikke iOS 10

Når iOS 10 frigives er det et farvel til understøttelse af en række enheder. Du kan her se hvilke, som ikke får den nye softwareopdatering.

Disse Apple-enheder får ikke iOS 10 (Foto: Apple)

Disse Apple-enheder får ikke iOS 10 (Foto: Apple)

Når Apple i aften udsender den store iOS 10-opdatering, så kan en række ældre enheder ikke opdateres til den nyeste software-version.

iOS 10 er fyldt med bunkevis af nye funktioner

Selvom Apple er den producent, som opdaterer deres enheder i længst tid – og hvor brugerne får opdateret til de nyeste softwareopdateringer løbende, så er der altså nu nogle enheder, der ikke har muligheden for at få iOS 10, da Apple simpelthen stopper understøttelsen af nye opdateringer på disse.

Ikke overraskende er det iPhone 4S, iPad 2, iPad Mini (1. generation), iPad (3. generation) og iPod Touch (5. generation), som ikke længere understøttes i forbindelse med frigivelsen af iOS 10.

iOS 10 (Foto: Apple)

iOS 10 (Foto: Apple)

Apple siger farvel til iPhone 4S med iOS 10

De to nye iPhone 7-modeller, iPhone 7 og iPhone 7 Plus, kommer begge med iOS 10 fra salgsæsken.

 – Så længe skal du vente på iPhone 7

Har du iPhone 5, iPhone 5C og iPhone 5S, samt ældre iPad’s, skal du eventuelt også lige væbne dig med tålmodighed og vente nogle dage med at opdatere. Skulle der være problemer på disse enheder vil det helt sikkert fremgå i løbet af de kommende dage.

Mere til historien

Disse enheder understøtter iOS 10: iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 6S, iPhone 6S Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone SE, iPhone 5S, iPhone 5C, iPhone 5, iPad Pro 12,9”, iPad Pro 9,7”, iPad Air 2, iPad Air, iPad (6. generation), iPad Mini 4, iPad Mini 3, iPad Mini 2 og iPod Touch (6. generation).

Apple går efter rettigheder til VM i klubfodbold

Streamingtjenesterne går efterhånden mere og mere efter diverse sportsrettigheder, da der er "kunder i sport". Nu går Apple efter nye fodboldrettigheder.

(mere…)
Apple Vision Pro salget skuffer

Vision Pro fra Apple har været meget hypet, men salget af headsettet er yderst skuffende og nu nedjusteres forventningerne markant.

(mere…)
Apple annoncerer nye enheder

Nu kommer der ny hardware fra Apple, som netop har bekræftet datoen.

(mere…)
Voldsomt stort og fedt – se min test af Apple Watch Ultra 2

TEST: Apple Watch Ultra 2 er virkelig fedt. Se her om du har brug for den nyeste model.

(mere…)
Apple har stoppet produktionen af Fine Woven-produkter

RYGTE: Apple har angiveligt stoppet produktionen af covers, kort- og AirTag-holdere og urremme i Fine Woven.

(mere…)
iOS 17.5 er på vej – her er nyhederne

Apple har udgivet den anden betaudgave af iOS 17.5. Vi har set på de største nyheder i opdateringen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram