Disse iPhones og iPads får ikke iOS 10

3

Når iOS 10 frigives er det et farvel til understøttelse af en række enheder. Du kan her se hvilke, som ikke får den nye softwareopdatering.

Disse Apple-enheder får ikke iOS 10 (Foto: Apple)
Disse Apple-enheder får ikke iOS 10 (Foto: Apple)

Når Apple i aften udsender den store iOS 10-opdatering, så kan en række ældre enheder ikke opdateres til den nyeste software-version.

iOS 10 er fyldt med bunkevis af nye funktioner

Selvom Apple er den producent, som opdaterer deres enheder i længst tid – og hvor brugerne får opdateret til de nyeste softwareopdateringer løbende, så er der altså nu nogle enheder, der ikke har muligheden for at få iOS 10, da Apple simpelthen stopper understøttelsen af nye opdateringer på disse.

Ikke overraskende er det iPhone 4S, iPad 2, iPad Mini (1. generation), iPad (3. generation) og iPod Touch (5. generation), som ikke længere understøttes i forbindelse med frigivelsen af iOS 10.

iOS 10 (Foto: Apple)
iOS 10 (Foto: Apple)

Apple siger farvel til iPhone 4S med iOS 10

De to nye iPhone 7-modeller, iPhone 7 og iPhone 7 Plus, kommer begge med iOS 10 fra salgsæsken.

 – Så længe skal du vente på iPhone 7

Har du iPhone 5, iPhone 5C og iPhone 5S, samt ældre iPad’s, skal du eventuelt også lige væbne dig med tålmodighed og vente nogle dage med at opdatere. Skulle der være problemer på disse enheder vil det helt sikkert fremgå i løbet af de kommende dage.

Mere til historien

Disse enheder understøtter iOS 10: iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 6S, iPhone 6S Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone SE, iPhone 5S, iPhone 5C, iPhone 5, iPad Pro 12,9”, iPad Pro 9,7”, iPad Air 2, iPad Air, iPad (6. generation), iPad Mini 4, iPad Mini 3, iPad Mini 2 og iPod Touch (6. generation).

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer