Apple siger farvel til iPhone 4S med iOS 10

3

Apple har givet en lille smagsprøve på den kommende iOS 10. Den frigives til efteråret, men allerede nu ved vi hvilke enheder der ikke understøttes.

iPhone 4S
iPhone 4S

Apple har netop fremvist nogle af de nyheder, som vi kan glæde os til med iOS 10, der formentlig frigives til offentligheden i løbet af efteråret. Nærmere dato er endnu uvist.

Apple lader dig prøve iOS 10 til juli

I forbindelse med det smugkig, som Apple gav på iOS 10, så har de også oplyst hvilke hardware-enheder, der ikke vil få den næste store opdatering.

Og ikke overraskende så vil iPhone 4S, iPad 2, iPad Mini, iPad (3. Generation) og iPod Touch (5. Generation) ikke understøtte den store opdatering.

Store nyheder til Apple TV

Apple har også meldt ud, at de præcis som med iOS 9 vil lade offentligheden være med på betaversionerne fra juli måned af, så alle altså kan få lov at ”se med” inden den endelige version frigives.

Overblik: De store nyheder i iOS 10

Mere til historien

Følgende enheder understøtter iOS 10: iPhone 5, iPhone 5C, iPhone 5S, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S, iPhone 6S Plus og iPhone SE, samt iPad 4, iPad Air og iPad Air 2. Og begge iPad Pro-modeller, iPad Mini 2 og nyere, samt iPod Touch (6. Generation).

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer