Store nyheder til Apple TV i efteråret

Apple TV bliver i efteråret opdateret med mange store og relevante nyheder. Få overblikket her.

Apple WWDC på Apple TV (Foto MereMobil.dk)

Apple WWDC på Apple TV (Foto MereMobil.dk)

Den nyeste generation af Apple TV, version 4, blev lanceret september 2015 og fik hurtigt medvind, hvor blandt andet danske DR hurtigt lancerede en app.

På 7 måneder er der kommet 6.000 apps lavet kun til Apple TV, altså ikke nogle apps der oprindeligt var lavet til det gamle Apple TV, eller Android TV for den sags skyld. Samtidig er der over 1.300 video kanaler, så Apple er godt i gang med at angribe den måde vi ser TV på.

 – Nu over 5.000 apps til Apple TV (4. generation)

Apple WWDC 2016, ny app kaldet Remote

Apple WWDC 2016, ny app kaldet Remote

En af de nyheder, som Apple selv lagde vægt på, var en ny app til iPhones kaldet Apple TV Remote. Ret beset kan den nye app det samme som den fysiske fjernbetjening, nemlig aktivere Siri, pause indholdet og spole frem og tilbage. Den kommer dog med en ny vigtigt funktion, nemlig muligheden for at få et tastatur frem, så man hurtigere kan søge efter sine yndlingsskuespillere, YouTube-klip eller sportsudøvere i de mange apps.

Samtidig kan man nu også bruge ens iPhone eller iPad, som kontroller til spil, da man så udnytter gyroskopet i enheden. Det gør, at Apple TV ved om man drejer til højre eller venstre i et bilspil.

Apple WWDC 2016, nu over 6000 apps

Apple WWDC 2016, nu over 6000 apps

Apple brugte også en del tid på Siri, som nu er blevet mere intelligent og hurtigere finder de ønskede søgeresultater, men da Siri til Apple TV i Danmark ikke er aktiveret, er det ikke helt så interessant for os. Forhåbentlig kommer det snart, da man med Siri nu også kan søge på YouTube.

En anden funktion, som man kan håbe kommer til Danmark er Live Tune-In, som med Siri kan starte live TV kanaler. Så hvis Siri og Live Tune-In bliver aktiveret burde man kunne holde Siri knappen nede og sige TV2 News, hvorefter kanalen starter i næste sekund.

Mere til historien

Da man i september 2015 lancerede Apple TV var det en anderledes tilgang til TV boksen, end hvad det tidligere havde været. Nu er fokus på apps, før kunne kun Apple udvikle apps til Apple TV 3, 2 og første generation.

Den store årlige Apple-event – dette kan du forvente

Datoen for udviklerkonferencen WWDC, som Apple afholder hvert år, er offenliggjort.

(mere…)
Apple sætter prisen op på Apple TV+

Brugere af Apple-tjenesterne Arcade og Apple TV+ skal af med flere penge.

(mere…)
Her er Apples hardware-nyheder – sommer 2023

KORT OVERBLIK: De nye Apple-produkter er: MacBook Air, Mac Studio, Mac Pro og Vision Pro. Læs om nyhederne her.

(mere…)
Et kig ind i fremtiden med Mixed Reality, MacBooks og iOS

Apple WWDC 2023: Jeg har samlet nogle af nyhederne, som Apple forventes at præsentere i aften, baseret på de seneste rygter.

(mere…)
Apple har udsendt invitationerne til WWDC – iOS 17 nyt på vej

Apple har netop udsendt invitationerne til deres årlige udviklerkonference, hvilket afslører datoen for, hvornår vi får et smugkig på iOS 17.

(mere…)
Apple har oplyst datoen

Nu ved vi, hvornår der skal sættes kryds i kalenderen, hvis du vil følge WWDC 2023-keynoten.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram