Apples nye farve Jet Black ridses let

iPhone 7 og iPhone 7 Plus kommer i den nye farvevariant Jet Black. Men allerede inden salgsstarten forlyder det, at den ridses let.

Apple iPhone 7 (Foto: Apple)

Apple iPhone 7 (Foto: Apple)

Inden du køber den nye iPhone 7 eller iPhone 7 Plus, så skal du måske tænke dig om en ekstra gang, hvis du overvejer den nye farve Jet Black (Jet Sort).

 – Her er iPhone 7 og iPhone 7 Plus

Farven Jet Black er nemlig meget modtagelig over for ridser. Det skriver GSMArena.com.

Den nye farve er MEGET blank, hvilket er opnået via en større polerings-proces på hele ni trin. Apple skriver selv, at farven Jet Black er kommet frem via en større proces.

Apple iPhone 7 i Black (Foto: Apple)

Apple iPhone 7 i Jet Black (Foto: Apple)

– ”Den skinnende finish på den jetsorte iPhone 7 er opnået igennem en højpræcisions-proces med anodisering og polering i ni trin,” sådan lyder Apples beskrivelse af hvordan farven er opnået.

 – Apple vil ikke oplyse iPhone 7 salgstal

Apple har også et svar på forhånd til, hvad køberne af en iPhone 7 eller iPhone 7 Plus i Jet Black skal gøre, hvis den får for mange ridser hurtigt.

– ”Overfladen er lige så hård som på andre anodiserede Apple-produkter, men med tiden kan højglansen få mikroskopiske skrammer. Hvis dette bekymrer dig, anbefaler vi, at du bruger et af de mange beskyttelsesetuier, der kan fås til din iPhone,” skriver Apple i en fodnote, dette gør de ikke til de andre farvevarianter af iPhone 7 og iPhone 7 Plus.

 – iPhone 7 og iPhone 7 Plus – dansk pris og tilgængelighed

Til trods for denne problematik, så er farven Jet Black rigtig populær blandt de mange der allerede har forudbestilt et eksemplar af en af de nye iPhone-modeller.

Mere til historien

Apple har fjernet 3,5 mm jackstikket på iPhone 7 og iPhone 7 Plus, men til gengæld er de klar med et bud på nye høretelefoner – der er trådløse. Der medfølger headset i salgsæskerne, som har lightning-tilslutning, samt adapter så du fortsat kan bruge headsets med jackstik.

Læs også:
Specifikationerne på iPhone 7 og iPhone 7 Plus
Farvel til iPhone 6 – goddag til iPhone 7

iPhone 16 Plus kommer måske i disse farver

Når Apple er klar med iPhone 16-serien til efteråret, så kan iPhone 16 Plus måske komme i syv forskellige farver.

(mere…)
Apple måske på vej med AirPods Lite?

Rygterne svirrer om, at Apple senere i år vil lancere en billigversion af AirPods, der måske vil hedde AirPods Lite.

(mere…)
iPhone 12 har fået kraftigere trådløs opladning

iOS 17.4-opdateringen har angiveligt åbnet op for den nye trådløs opladestandard på iPhone 12.

(mere…)
Den store årlige Apple-event – dette kan du forvente

Datoen for udviklerkonferencen WWDC, som Apple afholder hvert år, er offenliggjort.

(mere…)
Stort søgsmål: Apple skaber monopol

App Store, Apple Watch, og et lukket system. Nu skal Apple forholde sig til et nyt søgsmål. Denne gang er det hjemme i USA.

(mere…)
Apple klar med ny vigtig iOS-opdatering

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer til de forskellige platforme. Nyt til iOS, VisionOS og iPadOS. Download nu.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram