Apple AirPods – ny trådløs lyd fra Apple

26

Hovedtelefonstikket er væk på iPhone 7’erne. Nu satses blandt andet på trådløse AirPods. Læs om dem her og se prisen.

Apple AirPods (Foto: Apple)
Apple AirPods (Foto: Apple)

Der er ingen tvlvl om, at de to nye iPhone 7-modeller er interessante for der er sket nogle spændende ting siden iPhone 6S og iPhone 6S Plus, så der er masser af spændende funktioner og features at glæde sig til.

 – Her er iPhone 7 og iPhone 7 Plus

Et rygte, som har floreret længe, og altså viste sig at holde stik var, at Apple på iPhone 7 og iPhone 7 Plus ville fjerne hovedtelefonstikket (jackstikket). I stedet kan du lytte til musik via de medfølgende Lightning-earpods, dit gamle headset (via adapter der ligger i kassen) eller med de helt nye Apple trådløse AirPods (købes som tilbehør).

 – iOS 10 klar til iPhone og iPad i næste uge

Apple – Introducing AirPods

https://www.youtube.com/watch?v=RdtHX15sXiU

Ny trådløs teknologi

Apple AirPods er et sæt nye trådløse hovedtelefoner, der kan tilsluttes til ens iPhone, Apple Watch, iPad eller andre enheder ligeså snart de tages ud af æsken.

Apple kalder teknologien de nye AirPods bruger for ”truely wireless” og fortæller også, at det aldrig har været lettere at tilslutte trådløse høretelefoner. Og det skyldes helt og holdent den nye type chip, der er en W1 chip, som sikrer lynhurtig parring og kommunikation med Apple-enheder.

 – Farvel til iPhone 6 – goddag til iPhone 7

De nye AirPods har en batterilevetid på op til fem timers musikafspilning og der findes desuden et batteri i æsken, der kan forlænge levetiden i op til 24 timer – lidt som var det en powerbank. Når dette batteri er tømt, så kan det oplades igen via lightning-kablet.

Designet på de nye AirPods ligner klassiske høretelefoner, dog uden ledning. Så på den måde minder det mest om to ”øresnegle”.

De nye AirPods bliver lanceret i slutningen af oktober og den danske pris er 1.379 kroner.

 – Apple dropper 16 GB på de fleste iPhone-modeller

Du kan læse mere om de nye AirPods på Apples egen hjemmeside.

Mere til historien

Der vil senere på året også blive lanceret trådløse høretelefoner fra Beats Audio, som også gør brug af teknologien med W1-chippen.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
26 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer