iPhone 7 Plus var med til US Open før lancering – se billederne

0

Caroline Wozniacki havde et flot comeback ved US Open, men også iPhone 7 Plus var med. Se billederne taget med telefonen her. 

Årets sidste Grand Slam turnering i tennis, US Open, er netop afholdt i New York. Her klarede danske Caroline Wozniacki sig rigtigt flot og nåede semi-finalen, hvor hun desværre røg ud til den nye verdens-etter tyske Angelique Kerber.

 – Her er iPhone 7 og iPhone 7 Plus

Wozniacki er ikke den eneste, som blev sat på prøve i US Open. Også kameraet i de nye iPhones blev testet under turneringen.

Kameraet i iPhone 7 og iPhone 7 Plus er stadigvæk et 12 megapixels kamera, men billedprocessoren, optikken, stabiliseringen og efterbehandlingen er alt sammen blevet forbedret i dette års iPhones. Og vælger du iPhone 7 Plus er der to gange optisk zoom oven i.

Nu kan du hente iOS 10 til iPhone og iPad

For at vise kameraets værd skulle det testes ved dækningen af både US Open og en kamp mellem Titans og Vikings i NFL – begge foregik nogle dage før den officielle lancering af telefonerne. Og sportsevents kan være noget af en udfordring.

NFL-opgøret mellem Titans og Vikings blev foreviget af David E. Klutho, der er fotograf for Sports Illustrated. Mens det var ESPN’s fotograf Landon Nordeman, som dækkede US Open.

 – BAGGRUND: iPhone gennem tiden – sådan har iOS udviklet sig

Herunder har vi samlet et uddrag af billederne. Du kan se alle billederne, som blev taget til US Open her. Se alle billederne, der blev taget i NFL-opgøret mellem Titans og Vikings her.

 

Mere til historien

Kameraerne i mobiltelefoner er generelt blevet bedre og kan i mange situationer godt erstatte lommekameraet for de fleste. Når man ser disse billeder – eller lignende – så husk også på, at der er en “rigtig” fotograf bag linsen.

Læs også:

Tag bedre billeder med smartphonen – 10 tips

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer