Apple Watch Series 2 er en realitet

Apple er klar med et nyt Apple Watch. Navnet er Apple Watch Series 2. Læs om det nye smartwatch her.

Apple præsenterer Apple Watch Series 2 (Foto: MereMobil.dk)

Apple præsenterer Apple Watch Series 2 (Foto: MereMobil.dk)

Det er ”kun” omkring halvandet år siden, at Apple lancerede den første generation af Apple Watch. Og nu er efterfølgeren klar – navnet er Apple Watch Series 2. Også kaldet Apple Watch S2, mens første generation af Apple Watch nu bliver kendt som Apple Watch S1 (altså Series 1).

Dermed blev navnet på det nye Apple Watch altså ikke, som rygtebørsen havde forudsagt - men næsten. Det var ventet navnet blev Apple Watch 2, men der har altså sneget sig et "Series / s" ind i navnet også.

 - Her er iPhone 7 og iPhone 7 Plus

Apple har ifølge dem selv fuldstændig gen-designet uret.

Skærmen på Apple Watch Series 2 er den klareste og mest lysstærke skærm nogensinde på et Apple produkt – det har 1.000 nits. Det er dobbelt så godt som på forgængeren. Dermed er skærmen også langt nemmere at se på udenfor.

Apple Watch Series 2 kommer med indbygget GPS og er ”swim-proof”. Det betyder, at du kan surfe eller svømme med det nye smartwatch, som kan modstå vand helt ned til 50 meters dybde. Når området omkring højtaleren, der indeholder luft, skal tømmes for vand, benytter systemet vibrationerne fra lyden til at tømme kammeret for vand. Som de fleste nok ved kræver det luft for at kunne frembringe lyd, og hvis luften kan komme ind, så kan vandet også.

https://www.youtube.com/watch?v=p2_O6M1m6xg

Den indbyggende GPS-chip gør det muligt, at tracke ruter m.m. så telefonen ikke længere behøves med på løbeturen. Men du får stadigvæk tracket din placering, hastighed og distance. Apple Watch Series 2 kan dog ikke modtage notifikationer, opkald og SMS-beskeder uden telefonen. Dette skyldes uret ikke har forbindelse til netværket.

 - Pokémon Go på vej til Apple Watch

Series 2 har en dual-core processor, som Appel siger er 50 procent hurtigere end forgængerens og GPU'en er også opgraderet.

Apple præsenterer Apple Watch Series 2 (Foto: MereMobil.dk)

Apple præsenterer Apple Watch Series 2 (Foto: MereMobil.dk)

Designet er lig Apple Watch

Designet på Apple Watch Series 2 ligner forgængeren, men der er altså opgraderet på indmaden. Apple Watch Series 2 kommer i handlen med WatchOS 3. Også med Apple Watch Series 2 har Apple samarbejdet med Hermés, så der er unikke remme og meget andet tilbehør.

Apple afslørede også, ikke uventet, at det bedst sælgende smartwatch på markedet er deres. Smartwatches er i stærk konkurrence med producenter som Fitbit m.m., der tilbyder mange af de samme features i deres fitnessarmbånd - dog til en langt billigere pris.

 - iPhone 7 lækket på Twitter før tid

Tim Cook fortalte også, at Apple Watch kom på anden pladsen målt på indtjening kun 18 måneder efter dets lancering - og kun efter Rolex produkter.

 - Nyt Apple Watch skal sælge 2 mio. stk. om måneden

Apple Watch Series 2 kommer i flere forskellige varianter, så du kan selv vælge om du er til Apple Watch Series 2 i aluminium, rustfrit stål eller det nye materiale White Ceramic. White Ceramic skulle være fire gange så stærkt som rustfrit stål.

Der kommer også en Nike+ variant i fire farver.

Den danske pris på Apple Watch Series 2 er endnu ukendt, men den amerikanske pris starter fra 369 dollars. Det er endnu også uvist, hvornår Apple Watch Series 2 kommer på det danske marked.

I hjemlandet, USA, starter forudbestillingerne fredag den 9. september 2016, mens den officielle salgsstart er fredag den 16. september 2016.

Mere til historien

I forbindelse med offentliggørelsen af Apple Watch Series 2 så sættes prisen ned på det originale Apple Watch, som nu kaldes Apple Watch Series 1. Apple har endnu ikke offentliggjort, hvordan deres nye lineup for Apple Watch Series 1 ser ud.

Lydkvaliteten bliver bedre på din iPhone

Fra iOS 16.4 forbedres lydkvaliteten ved telefonsamtaler fra iPhone.

(mere…)
iPhone 15 får hurtigopladning - men ...

Analytikeren Ming-Chi Kuo mener, at Apple på dette års iPhone-modeller får hurtigopladning - dog med begrænsninger.

(mere…)
Se den påskegule iPhone

VIDEO: Gul er forårets farve. Kom tæt på iPhone 14 i en genopfrisket variant.

(mere…)
Apple Watch-brugere får for lidt søvn

God nat! Apple Watch-ejerne sover for lidt.

(mere…)
Ny niche: Klassisk musik som streaming

Interesserer du sig for klassisk musik? Nu kan du streame over 5 millioner værker.

(mere…)
Flere sensorer på vej til Apple Watch

Et nyt patent indikerer, at Apple kan være på vej med ny måde at integrere sensorer i Apple Watch.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram