Nyt Apple Watch skal sælge 2 mio. stk. om måneden

5

RYGTE: Apple forventer, at sælge rigtigt mange af næste generation af Apple Watch. Apple har angiveligt lagt en kæmpe ordre, der vil være større end hvad markedet kan rumme.

Apple Watch med nylon-rem (Foto: Apple)
Apple Watch med nylon-rem (Foto: Apple)

Apple tror på sine produkter, og lancerer dem gerne med pomp og pragt. Dog ser vi, stort set, ved hver ny iPhone lancering, at de bliver udsolgt efter kort tid. Hvis rygterne fra vandrørene taler sandt, ude blandt østens hardwareproducenter, så vil Apple Watch i anden generation ikke få disse problemer.

Apple Watch test – det mest relevante smartwatch

Apple skulle efter sigende have bestilt så store ordrer af hardwarekomponenter hos sine leverandører, at det vil svare til 2 millioner solgte smartwatches hver måned. Det er meget mere end hvad markedet umiddelbart kan rumme.

Apple Watch blev lanceret den 10. april 2015 og nåede ifølge analytikere at sælge 12 millioner det første år, svarende til 1 million om måneden. Apple Watch anden generations skal dermed sælge dobbelt så meget, hvis begge tal er sande. I Danmark fik vi først uret i slutningen af 2015 og måtte dermed se dele af verden have uret et halvt år før os.

Her er nyhederne i watchOS 3 til Apple Watch

Mange forventer, at den næste generation af smartwatchet vil blive lanceret til efteråret, muligvis samtidigt med en ny iPhone. Det stemmer fint overens med den første levering af de mange komponenter, da de skulle være klar til tredje kvartal, som går fra juli til september.

Apple Watch (Foto: Apple)
Apple Watch (Foto: Apple)

Rygterne om et nyt Watch siger dog, at der ikke vil komme store designændringer, hvis overhovedet nogen. Næste generation vil fokusere på det nuværendes smartwatch største problemer, nemlig batteritid og bedre skærm til udendørs sollys. Samtidig skulle uret have lidt hurtigere chipsæt, men det kan være svært at kombinere med bedre batteritid.

Hvis rygterne taler sandt, tror du så det nye smartwatch vil blive kaldt Watch 2, eller Watch S?

Mere til historien

I skrivende stund holder Apple deres årlige udviklerkonference hvor der er stort fokus på blandt andet en ny version af smartwatches styresystem, watchOS 3.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer