Nyt Apple Watch skal sælge 2 mio. stk. om måneden

RYGTE: Apple forventer, at sælge rigtigt mange af næste generation af Apple Watch. Apple har angiveligt lagt en kæmpe ordre, der vil være større end hvad markedet kan rumme.

Apple Watch med nylon-rem (Foto: Apple)

Apple Watch med nylon-rem (Foto: Apple)

Apple tror på sine produkter, og lancerer dem gerne med pomp og pragt. Dog ser vi, stort set, ved hver ny iPhone lancering, at de bliver udsolgt efter kort tid. Hvis rygterne fra vandrørene taler sandt, ude blandt østens hardwareproducenter, så vil Apple Watch i anden generation ikke få disse problemer.

Apple Watch test – det mest relevante smartwatch

Apple skulle efter sigende have bestilt så store ordrer af hardwarekomponenter hos sine leverandører, at det vil svare til 2 millioner solgte smartwatches hver måned. Det er meget mere end hvad markedet umiddelbart kan rumme.

Apple Watch blev lanceret den 10. april 2015 og nåede ifølge analytikere at sælge 12 millioner det første år, svarende til 1 million om måneden. Apple Watch anden generations skal dermed sælge dobbelt så meget, hvis begge tal er sande. I Danmark fik vi først uret i slutningen af 2015 og måtte dermed se dele af verden have uret et halvt år før os.

Her er nyhederne i watchOS 3 til Apple Watch

Mange forventer, at den næste generation af smartwatchet vil blive lanceret til efteråret, muligvis samtidigt med en ny iPhone. Det stemmer fint overens med den første levering af de mange komponenter, da de skulle være klar til tredje kvartal, som går fra juli til september.

Apple Watch (Foto: Apple)

Apple Watch (Foto: Apple)

Rygterne om et nyt Watch siger dog, at der ikke vil komme store designændringer, hvis overhovedet nogen. Næste generation vil fokusere på det nuværendes smartwatch største problemer, nemlig batteritid og bedre skærm til udendørs sollys. Samtidig skulle uret have lidt hurtigere chipsæt, men det kan være svært at kombinere med bedre batteritid.

Hvis rygterne taler sandt, tror du så det nye smartwatch vil blive kaldt Watch 2, eller Watch S?

Mere til historien

I skrivende stund holder Apple deres årlige udviklerkonference hvor der er stort fokus på blandt andet en ny version af smartwatches styresystem, watchOS 3.

Sony Xperia 1 VI lanceres snart

KORT NYT: Rygterne svirrer om, at Sony snart vil annoncere Xperia 1 VI.

(mere…)
Ny variant af OnePlus Watch 2 er snart tilgængelig

OnePlus er på vej med en ny variant af deres populære OnePlus Watch 2. Det bliver tilgængeligt i næste uge.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 14T og Xiaomi 14T Pro lækket

Xiaomi har høstet stor ros for Xiaomi 14-serien. Mens den fortsat er ny på markedet, er rygterne klar om Xiaomi 14T-modellerne.

(mere…)
Google Pixel 8a er lækket i flere farver

Den kommende Google Pixel 8a er blevet lækket, hvor den afsløres i fire forskellige farver. Se billedet her.

(mere…)
iPhone 16 Plus kommer måske i disse farver

Når Apple er klar med iPhone 16-serien til efteråret, så kan iPhone 16 Plus måske komme i syv forskellige farver.

(mere…)
Samsung på vej med Galaxy Watch FE

Samsung kan være på vej med et billigere smartwatch i sortimentet. Rygterne lyder, at de er på vej med Galaxy Watch FE.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram