Her er nyhederne i watchOS 3 til Apple Watch

Apple Watch bliver i efteråret opdateret til watchOS 3. Bedre performance er den absolut største nyhed.

Appdock på watchOS 3

Appdock på watchOS 3

Apple præsenterede ved WWDC 2016 den nyeste udgave af watchOS-styresystemet til Apple Watch, WatchOS 3, der vil indeholde rigtigt mange nyheder.

Den nyhed, som de fleste Apple Watch ejere vil lægge mærke til, er den betydeligt hurtigere hastighed. Op til syv gange hurtigere eksekvering af applikationer, lyder det fra Apple. Når apps åbnes, er de stort set klar med det samme, og den trælse langsommelighed er væk.

Man kan også trække op fra bunden af skærmen, og bringe et nyt Control Center frem. Knappen på siden åbner nu en app-dock med de seneste og kørende apps, i stedet for som nu menuen med kontakter. Fra den nye app-dock kan man let finde den ønskede app, der åbner med det samme.

Skriv med fingeren på uret

Med watchOS 3 kommer også udvidede Smart Reply funktioner lige under beskeden. Der vil også være mulighed for at besvare beskeder direkte fra skærmen, ved at skrive bogstaverne med fingeren – bogstav for bogstav. Funktionen hedder Scribble.

TEST: Apple Watch er det mest relevante smartwatch

Et af de populære watch-faces er Mickey Mouse, og han får nu selskab af Minnie Mouse. Alt efter hvilken remfarve man har på uret, kan der vælges en kjole til Minnie der matcher. Der kommer også en række nye muligheder for tilpasninger af watch-faces.

Opdateringer til aktivitets-app

Det har vist sig, at ringene der viser ens motions- og bevægelsesaktiviteter motiverer mange brugere, til at bevæge sig mere i kampen for, at fylde ringene ud på daglig basis. Aktivitetsgrafikkerne har fået et løft med watchOS 3, og ens ringe kan nu deles med vennerne.

Kørestolsbrugere bliver også tilgodeset. Fremfor at minde om, at det nu er tid til at stå op og gå lidt rundt, siger uret nu ”time to roll”.

Nødopkald indbygget i uret

Apple har indbygget et nødkaldssystem i Apple Watch. Hold knappen på siden inde et stykke tid, hvorefter der tælles ned fra tre, og der ringes til alarmcentralen. Opkaldet sendes enten via telefonen eller et tilsluttet Wi-Fi netværk. SOS-funktionen virker internationalt og med de nødkaldsnumre der er der hvor man befinder sig. Således er det ikke kun begrænset til 911. Når et nødopkald er slut sendes automatisk et ping til de nødkontakter, man selv har valgt, for at advisere dem.

Det eksklusive Apple Watch gemmes væk i butikken

Opdateringen af WatchOS 3 kommer til efteråret til alle brugere af Apple Watch. Udviklere har adgang til en preview-release allerde nu (13. juni 2016). Opdateringen bliver gratis.

TEST: Flot ladedock til Apple Watch

Mere til historien

På WWDC 2016 var der ingen nyheder omkring nye udgaver af Apple Watch. En undersøgelse blandt amerikanske brugere har tidligere vist, at over halvdelen af Apple Watch ejerne, er klar til at opgradere til en ny udgave.

iOS 17.5 er på vej – her er nyhederne

Apple har udgivet den anden betaudgave af iOS 17.5. Vi har set på de største nyheder i opdateringen.

(mere…)
Ny variant af OnePlus Watch 2 er snart tilgængelig

OnePlus er på vej med en ny variant af deres populære OnePlus Watch 2. Det bliver tilgængeligt i næste uge.

(mere…)
Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Android 15 er ude i beta – se nyhederne

Google har sendt første betaversion af Android 15 ud til offentligheden. Se hvordan du får den.

(mere…)
iPhone 16 Plus kommer måske i disse farver

Når Apple er klar med iPhone 16-serien til efteråret, så kan iPhone 16 Plus måske komme i syv forskellige farver.

(mere…)
Apple måske på vej med AirPods Lite?

Rygterne svirrer om, at Apple senere i år vil lancere en billigversion af AirPods, der måske vil hedde AirPods Lite.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram