Nu gemmes Apple Watch Edition væk

Apple Watch Edition, de helt dyre eksklusive smartwatches fra Apple, er nu gemt godt væk.

Apple Watch Edition

Apple Watch (38 mm). 18 karat rosaguld med spænderem i støvet rosa. Pris (30/3 2016) 140.000 kroner (Foto: Apple)

Det er tilsyneladende ikke længere vigtigt for Apple, at flashe deres serie af MEGET dyre Apple Watch udgaver. I hvert fald kan vi konstatere, at efter Apple har sat prisen lidt ned på Apple Watch, så er Apple Watch Edition blevet vanskeligere at finde.

- Prisfald på Apple Watch – se priserne her

På Apple website er der under Apple Watch ikke længere nogle af de specielle udgaver. Det tætteste vi kommer, er den særlige udgave, der er lavet i samarbejde med Hermés. På den internationale side ses Edition heller ikke i ”Interactive Gallery”.

Faktisk skal man helt ind på købssiden og et stykke ned før Apple Watch Edition dukker op. Her kan man så se det aktuelle udvalg og priser.

En årsag til ændringen kan være, at Apple gerne vil have de billigste modeller i fokus, så eventuelle købere ikke bliver skræmt væk af de helt særlige, og meget dyre, udgaver.

- Test: Apple Watch er det mest relevante smartwatch

Ikke en fiasko

Apple Watch Edition

Apple Watch (42 mm) i 18 karat gult guld med sort spænderem. Pris (30/3 2016) 125.000 kroner (Foto: Apple)

Selvom Apple Watch ikke bæres af så mange som både Apple og analytikerne havde regnet med, så mener analysefirmaet Canalys, at Apple har lykkedes med at lede en ny produktkategori, skriver Jyllands-Posten.

- ”Vi er i en tidlig fase for smartwatches, men Apple dominerer området og er markedsleder. Det er fint klaret,” siger Tim Coulling, senior analyst hos Canalys, til avisen.

Han peger på, at aktionærerne altid forventer et 10-millionervis salg, fordi de høje iPhone-salgstal er hverdag, og det måles andre Apple-produkter op imod. I løbet af 2015 har Apple solgt mere end 12 millioner ure, lyder det fra Canalys.

Analysevirksomheden har delt markedet op i smartwatches og basic-bands. Sidstnævnte er armbånd som er målrettet sport, og hvor brugerne ikke har adgang til smartwatch-funktioner. Basic-smartbands tæller blandt andet produkter fra Fitbit og Jawbone. Inden for smartwatches sidder Apple på to-tredjedele af salget, lyder det ifølge Jyllands-Posten fra Canalys.

- Apple Watch havde succes i 2015

Mere til historien

I første kvartal 2015 blev der sendt 7 millioner basale smartbands på markedet, hvilket svarer til en vækst på over 150 procent. Den dominerende på dette område er Fitbit.

Læs også:
- Dansk Apple Watch historie om brandskade går verden rundt

iPhone 15 er NÆSTEN en iPhone 14 Pro.

VIDEO: Se denne video før du køber iPhone 15, der er en reel nyhed.

(mere…)
Din iPhone skal opdateres nu – det er faktisk vigtigt

Center For Cybersikkerhed er på banen med en melding til ejere af Apple-produkter.

(mere…)
Dårligere batteritid efter iPhone-opdatering

Har du netop opdateret din iPhone til iOS 17 en af de seneste dage og oplever nu dårligere batteritid?

(mere…)
Apple opdaterer allerede

Få dage efter iOS 17 blev frigivet, er Apple klar til at rette sikkerhedsfejl.

(mere…)
Har du hørt, at din iPhone lyder anderledes?

Lyt godt efter… Din iPhone lyder ikke længere, som den plejer.

(mere…)
iPhone 15-serien overgår iPhone 14

Det har været muligt at forudbestille iPhone 15-serien siden fredag. Det tyder på, at interessen er stor for de nye modeller.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram