Apple Watch havde succes i 2015

0

Der er ingen tvivl om, at Apple Watch er blevet en succes. Apples smartwatch sidder på mere end halvdelen af smartwatch-markedet.

Apple Watch (Foto: Apple)
Apple Watch (Foto: Apple)

Smartwatches er ikke blevet ”all that”, som mange måske havde forventet. Men støder du på et smartwatch på nogens arm, så er det formentlig et Apple Watch.

 – TEST: Apple Watch – det mest relevante smartwatch

Apple var ikke først ude af starthullerne med et smartwatch, men selvom firmaet først var klar med deres første eksemplar efter konkurrenterne som Samsung, Pebble, LG m.fl. havde haft flere forskellige modeller på markedet – ja så er det altså Apple, som sidder på markedet. Det viser nye tal.

Ifølge, analysefirmaet Juniper, så sidder Apple på hele 52 procent af salget af smartwatches i 2015, selvom de først havde officiel salgsstart i de første lande i ultimo april. Det skriver TechCrunch.

 – Apple Watch kan runde 12 millioner solgte enheder

Apple Watch kom i øvrigt først til salg i Danmark i september 2015.

Selvom man må sige, at 2015 har været et succesfuldt år for Apple, så er de alligevel et stykke fra analysefirmaet IDC’s forventninger, der lød på hele 61 procent af salget af smartwatches i 2016.

Mere til historien

Rygterne har hidtil ment, at anden generation af Apple Watch ville blive afsløret i marts måned, men ifølge TechCrunch, så er der pt. ingen identikationer af, at et nyt smartwatch vil blive afsløret i nærmeste fremtid. Det skriver GSMArena.com.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer