Analytiker: Apple Watch kan runde 12 millioner solgte enheder

2

Det mest populære smartwatch på markedet, Apple Watch, kan måske nå et samlet salg på 12 millioner eksemplarer i år.

Apple Watch (Foto: Apple)
Apple Watch (Foto: Apple)

Ifølge analytikeren Daniel Ives fra FBR & Co, så kan Apple Watch nå 6 millioner solgte enheder i årets sidste kvartal. Og sker dette, så betyder det, at det samlede salg af Apples smartwatch vil nå 12 millioner solgte eksemplarer i år.

Apple har tidligere fortalt, at de i løbet af de første ni uger uret var til salg solgte alle ure der var tilgængelige. Det skriver GSMArena.com.

Og siden lanceringen af Apple Watch i april måned er salget blot vokset, og kan altså måske se frem til at fordoble det samlede salg i disse måneder op mod julesalget.

 – TEST: Apple Watch test – det mest relevante smartwatch

Apple har ikke selv meldt specifikke salgstal ud for Apple Watch, men har afsløret at salget fortsat stiger siden salgsstarten af det populære smartwatch. Hvilket selvfølgelig også sker fordi det er blevet tilgængeligt på flere og flere markeder.

Det har også længe været kendt, at Apple Watch er markedsleder på markedet for smartwatches med et salg, der nogenlunde er som de øvrige smartwatch-produkter tilsammen.

 – Apple Watch klar markedsleder for smartwatches

Dog afslørede Apple også i juli, at Apple Watch solgte mere end den første iPad på de første ni uger på markedet – og Apple solgte 3 millioner iPads på de første 80 dage denne var på markedet. Det skriver AppleInsider.com.

Apple Watch kom til salg i Danmark fredag den 25. september 2015.

Mere til historien

I sidste uge var der en dansk historie om en Apple Watch-ejer, der havde oplevet, at remmen til hans Apple Watch havde brændt sig fast i armen. Historien gik hele verden rundt. Dog forlyder det fra både Apple, samt en overlæge på OUH, MereMobil.dk har talt med, at denne skade altså ikke kan være kommet fra urremmen.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer