Apple Watch klar markedsleder for smartwatches

KORT NYT: Apples første bud på et smartwatch, Apple Watch, har udkonkurreret alle konkurrenternes smartwatches – tilsammen.

Apple Watch

Apple Watch (Foto: Apple)

Apples bud på et smartwatch, Apple Watch, er efterhånden frigivet på en række markedet, og det ser nu også ud til, at Apple har taget førertrøjen på smartwatch-markedet. Det skriver Recode.

Det er data fra analysefirmaet Canalys, som antyder Apple har solgt flere eksemplarer af Apple Watch end de øvrige producenter har gjort tilsammen i de seneste fem kvartaler.

 – Danskerne nysgerrige overfor Apple Watch

Trods Apple uden problemer altså ser ud til at være markedsleder, så er salgstallene skuffende for flere investorer. Nogle analytikere spåede Apple ville sælge mere end 20 millioner eksemplarer af deres første smartwatch i 2015, og det anslås ifølge Canalys at Apple indtil nu har solgt 7 millioner.

Apple Watch kom til salg i Danmark fredag den 25. september 2015.

 – Apple Watch i Danmark 25. september

Mere til historien

Apple Watch er i øvrigt den nyeste produktkategori fra Apple siden 2010, hvor de sendte den første generation af iPad på markedet.

Læs også:
TIP: Sådan sletter du alle notifikationer på Apple Watch


Avatar

Om Lene Birkeslund

Lene er IT-journalist. Siden 2006 har hun dækket mobilbranchen og utallige produktlanceringer. Hver dag er hun opdateret på den seneste udvikling og kommende trends.