Apple Watch klar markedsleder for smartwatches

KORT NYT: Apples første bud på et smartwatch, Apple Watch, har udkonkurreret alle konkurrenternes smartwatches – tilsammen.

Apple Watch

Apple Watch (Foto: Apple)

Apples bud på et smartwatch, Apple Watch, er efterhånden frigivet på en række markedet, og det ser nu også ud til, at Apple har taget førertrøjen på smartwatch-markedet. Det skriver Recode.

Det er data fra analysefirmaet Canalys, som antyder Apple har solgt flere eksemplarer af Apple Watch end de øvrige producenter har gjort tilsammen i de seneste fem kvartaler.

 – Danskerne nysgerrige overfor Apple Watch

Trods Apple uden problemer altså ser ud til at være markedsleder, så er salgstallene skuffende for flere investorer. Nogle analytikere spåede Apple ville sælge mere end 20 millioner eksemplarer af deres første smartwatch i 2015, og det anslås ifølge Canalys at Apple indtil nu har solgt 7 millioner.

Apple Watch kom til salg i Danmark fredag den 25. september 2015.

 – Apple Watch i Danmark 25. september

Mere til historien

Apple Watch er i øvrigt den nyeste produktkategori fra Apple siden 2010, hvor de sendte den første generation af iPad på markedet.

Læs også:
TIP: Sådan sletter du alle notifikationer på Apple Watch

iPad Pro 2024 er fortryllende lækker

TEST: Du ønsker dig iPad Pro i 2024-modellen, men det er nok ikke den, at du køber. Læs her min 13-tommer iPad Pro test.

(mere…)
Disse iPads kan opdateres til iPadOS 18

LISTE: Apple har givet en smagsprøve den næste store iPadOS-opdatering. Se hvilke iPads der kan opdateres til iPadOS 18.

(mere…)
iPadOS 18 kommer med lommeregner-app til iPad

Apple har fremvist de kommende software-opdateringer. En af nyhederne i iPadOS 18 er, at iPad nu får sin egen officielle lommeregner-app.

(mere…)
Elon Musk forbyder brug af Apple

Tesla-ejeren Elon Musk har reageret på Apples lancering af Apple Intelligence i blandt andet iPhone og iPad.

(mere…)
Apple Intelligence – hvad går det ud på?

Kunstig intelligens kommer til iPhone, iPad og Mac. Her er nyhederne i Apple Intelligence.

(mere…)
Den næste store iPhone-opdatering er vist frem

Her kan du læse om de kommende nyheder i iOS 18 til din iPhone.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram