Dansk Apple Watch historie går verden rundt

Dansk mand påstår at være blevet forbrændt af sit Apple Watch – nu går historien verden rundt og Apple er tavse.

Ekstra Bladet kunne i går bringe en historie om en dansk Apple Watch forbruger, der mener at, hans ur har givet ham svære forbrændinger på armen.

 - UPDATE: Apple har udtalt sig om sagen, og en overlæge har set på billederne i forhold til allergi. Læs mere her...

Apple Watch brændte min arm 5

Foto af Jørgens arm (Foto: Jørgen Mouritzen)

Historien starter hos Jørgen Mouritzen den 17. oktober, hvor han og en ven under en fritidstur til den lokale flyveklub, får en uventet oplevelse med Apple Watch.

- iPad Pro går i sort ved opladning

Til Ekstra Bladet forklarer Jørgen Mouritzen, at han pludselig mærker en voldsom smerte i sin venstre arm, imens han kunne lugte brændt kød.

Smerten kom øjensynligt fra hans remmen på hans Apple Watch, der i rødglødende tilstand var i færd med at brænde sig fast til hans arm.

Remmen var så varm, at da Jøren tager fat, for at flå den af, får fingrene på hans højre hånd også brændemærker fra urets rem.

Episoden blev overværet af et vidne, der enstemmigt med Jørgen har kunne forklare til Ekstra Bladet hvad der skete.

Historien går verden rundt

Imens Apples danske PR-afdeling har travlt med at afvise sagen som enkeltstående, så har flere internationale nyhedssider verden over, taget historien til sig.

Blandt andet skriver de britiske nyhedssites Daily Mail, Mirror.co.uk og norske eplemaskin.no om historien.

Apple Watch test – det mest relevante smartwatch

Den store Apple hjemmeside 9to5Mac har også taget nyheden til sig, og fortæller at der findes andre lignende sager, hvor forbrugere er blevet forbrændt af et Apple Watch produkt, her har skaderne dog ikke været så voldsomme, som i Jørgens tilfælde.

Forundret over stilhed fra Apple

Trods stor smerte fra uret, så er Jørgen ved godt mod og håbefuld for Apples håndtering af sagen, som han håber ender ud med en forklaring og et nyt ur.

- ”Jeg var glad for uret og Apples produkter. Og det er helt sikkert en tilfældig og meget uheldig fejl, der er opstået. Men alligevel er jeg forundret over, at Apple gør så lidt for at hjælpe sine kunder," forklarer Jørgen til Ekstra Bladet.

Jørgen Mouritzen har nu afventet svar fra Apple i mere end en måned, hvor uret altså har været inde til nærmere undersøgelser – endda indleveret personligt hos den svenske forhandler, som han i sin tid købte uret hos.

- ”Jeg har kun hørt, at Apple undersøger og undersøger. Forklaringer eller et nyt ur har jeg derimod intet hørt til”.

Til Ekstra Bladet har Apples danske PR-afdeling indtil videre været ganske tavse og kun kommet med en meget kortfattet udtalelse:

- "Vi har ingen kommentarer," lyder svaret fra Apples danske PR-bureau, der betragter sagen som enkeltstående og noget, som Apple derfor aldrig kommenterer.

Mere til historien

I kommentarfelterne på de mange hjemmesider der har berettet om Jørgens historie, er der dog delte meninger om ægteheden af billederne og hans forklaring.

iPhone 15 er NÆSTEN en iPhone 14 Pro.

VIDEO: Se denne video før du køber iPhone 15, der er en reel nyhed.

(mere…)
Din iPhone skal opdateres nu – det er faktisk vigtigt

Center For Cybersikkerhed er på banen med en melding til ejere af Apple-produkter.

(mere…)
Dårligere batteritid efter iPhone-opdatering

Har du netop opdateret din iPhone til iOS 17 en af de seneste dage og oplever nu dårligere batteritid?

(mere…)
Apple opdaterer allerede

Få dage efter iOS 17 blev frigivet, er Apple klar til at rette sikkerhedsfejl.

(mere…)
Har du hørt, at din iPhone lyder anderledes?

Lyt godt efter… Din iPhone lyder ikke længere, som den plejer.

(mere…)
iPhone 15-serien overgår iPhone 14

Det har været muligt at forudbestille iPhone 15-serien siden fredag. Det tyder på, at interessen er stor for de nye modeller.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram