iPad Pro går i sort ved opladning

Under opladning af iPad Pro kan man risikere den går i sort og skal genstartes manuelt. Apple er opmærksom på fejlen.

iPad Pro med Apple Pencil

iPad Pro med Apple Pencil

Når iPad Pro tilsluttes en oplader, kan den risikere at gå i sort. Løsningen er at holde ”Hjem” og ”Power” inde i 10 sekunder indtil Apple logoet vises, hvorefter enheden genstarter.

På MereMobil.dk kan vi bekræfte problemet. Vores testmodel gik i sort samtidigt med den ramte 100 procent under en opladning.

På Apples support-site erkender Apple kendskabet til problemet. Som midlertidig løsning forstår Apple også en tvungen genstart af den nye tablet.

 – ”Apple is aware of this issue and is investigating”.

Første indtryk af iPad Pro – pretest

Forskellige steder på nettet kan man læse, at problemet ligger i iOS 9.1. I betaudgaven af iOS 9.2, som er ude hos udviklerne netop nu, er fejlen løst. Dermed lader det ikke til der er problemer med hardwaren, hvilket er temmelig heldigt, da det ellers kunne blive en omkostelig affære for Apple.

Testen af iPad Pro er i gang. Herunder kan du se vores første oplevelser med Apple Pencil på den store skærm.

Læs mere om iPad Pro

Web-TV: Første kig på iPad Pro

Mere til historien

Apples iPad Pro kunne den 11. november 2015 findes i de første butikker her i Danmark. De vejledende priser starter ved 6.999 kroner.


Avatar

Om John G.

John G. er journalist, mobilekspert og foredragsholder. Han skriver artikler, analyser og anmeldelser til bl.a. Ekstra Bladet og Jyllands-Posten. Du kan også opleve John G. som ekspert i medier som DR, Aftenshowet, Go' Aften Danmark, TV 2 News og DR P3, samt en lang række radioer og udgivelser.