Apple: iPad Pro klar til salg 11. november – pris og tilgængelighed

3

Apple oplyser, at iPad Pro kan købes i denne uge hos udvalgte forhandlere og allerede bestilles på Apples Online Store nu på onsdag.

iPad Pro
iPad Pro (Foto: Apple)

Der har de seneste uger været utallige rygter omkring salgsstarten af den kommende iPad Pro, men nu er Apple ude med den officielle salgsstartsdato.

Og Apple oplyser, at du allerede fra på onsdag – altså den 11. november 2015 – kan købe iPad Pro på deres online Store. Udvalgte Apple forhandlere får den nye store iPad på hylderne senere denne uge.

 – Forsalget af iPad Pro er tyvstartet

Den nye store iPad Pro kommer med en 12,9 tommer Retina skærm med hele 5,6 millioner pixels, og den har allerede inspireret udviklere til at lave applikationer til alt fra produktion, design, illustration, til uddannelse, spil, underholdning og til diverse erhvervsmæssige formål.

– ”Den tidlige respons på iPad Pro fra applikations udviklere og vores kunder har været utrolig, og vi er glade for at få iPad Pro i hænderne på kunderne verden over i denne uge. iPad Pro er den mest magtfulde iPad, vi nogensinde har lavet, der giver brugerne mulighed for at være endnu mere kreativ og mere produktiv med den episke 12,9 tommer Retina-skærm, kraftfuld 64-bit A9X chip og den nye Apple Pencil og Smart Keyboard,” siger Philip Schiller, Apple’s senior vice president of Worldwide Marketing.

 – iPad Pro på 12,9 tommer er en realitet

iPad Pro
iPad Pro (Foto: Apple)

Foruden iPad Pro, så er Apple Pencil og det nye Smart Keyboard også klar til bestilling fra på onsdag.

Prisen på iPad Pro starter på 6.999 kroner for varianten med 32 GB og WiFi. Ønsker man den store model med både WiFi og mobildata, samt 128 GB hukommelse, så koster denne 9.499 kroner.

 – Smartphones spiser andre tech-produkter

Apple Pencil koster 829 kroner og Smart Keyboard koster 1.399 kroner.

Apple er også klar med deres velkendte Smart Covers til den nye iPad Pro og Silicone Cases. Disse koster henholdsvis 499 kroner for Smart Covers og 679 kroner for deres Silicone Cases – begge i farverne charcoal gray og white.

Mere til historien

Foruden Danmark, så bliver Apple iPad Pro også tilgængelig i mere end 40 andre lande denne uge.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer