Apple Watch er faldet i pris – se de nye priser her

0

Apple har sat priserne på Apple Watch ned. Dermed bliver det billigere at få fingre i det mest solgte smartwatch.

Apple Watch (Foto: Apple)
Apple Watch (Foto: Apple)

Der er ingen tvivl om, at Apple Watch er det bedst solgte smartwatch ikke blot i Danmark, men på verdensplan. Dermed er Apple Watch også markedslederen for smartwatches, og alligevel har successen ikke været så stor som håbet.

Apple Watch havde succes i 2015

Da uret kom til salg i Danmark i september 2015 kostede den billigste 38 mm model 3.099 kroner og den billigste model med 42 mm rem kostede 3.499 kroner.

Men Apple oplyste under eventen, hvor de lancerede iPhone SE og en ny iPad Pro, at priserne på det populære smartwatch nu falder. Og det er allerede sket på Apples hjemmeside.

 – iPhone SE – de danske priser og tilgængelighed

Prisen er faldet på Apple Watch hos Humac (Foto: MereMobil.dk)
Prisen er faldet på Apple Watch hos Humac (Foto: MereMobil.dk)

Prisfaldet er formentlig faldet for at få solgt endnu flere Apple Watches.

Nyt tilbehør til Apple Watch

Den billigste Apple Watch model (38 mm) koster nu 2.699 kroner, mens 42 mm modellen i den billigste variant koster 2.999 kroner. Så det er bestemt et prisfald, der kan mærkes for køberne. 400 kroner i besparelse på 38 mm udgaven og 500 på 42 mm modellen.

Apple har netop også lanceret en række nyt tilbehør i form af nye vævede nylonremme i forskellige farver. Det betyder blot, at der nu er endnu flere forskellige remme at vælge imellem og de koster fra 399 kroner og op til 4.699 kroner for standard størrelser. Skal remmene forlænges kan prisen blive højere.

TEST: Apple Watch – det mest relevante smartwatch

Priserne er også sat ned hos forhandlerne af Apple Watch, der blandt andet er Humac og Elgiganten.

Mere til historien

Et af de smartwatches vi på MereMobil.dk synes klarer sig bedst i konkurrencen mod Apple Watch er Huawei Watch, der i vores test fik ros og ordene ”I forhold til Apple Watch både føles og ser det her ud, som et rigtigt ur” med sig og endte på 4 ud af 6 stjerner.

Læs også:
Apple Watch Sport er ikke egnet til ”sport”
Ny ladedock klar til Apple Watch

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer