Apple Watch Sport er ikke egnet til ”sport”

9

Apple Watch Sport angives ikke længere som stødsikkert i England. Det er konsekvensen af en retssag mod en stædig kunde.

Apple Watch Sport (Foto: Apple)
Apple Watch Sport (Foto: Apple)

Må et Apple Watch hedde ”Sport” til efternavn (modelnavn), hvis ikke det kan bruges til sport? Det var den grundlæggende tvist mellem britiske Gareth Cross og Apple.

Efter 10 dages brug begyndte hans Apple Watch Sport at revne, og fik flere ridser. Gareth synes ikke selv, at han havde gjort noget vildt med uret, skriver Ekstra Bladet.

Apple har ikke anerkendt kundens ønske om reparation på Apples regning, da de ikke mente skaden er dækket af garantien, trods Apples løfter i markedsføringen om uret er stødsikkert.

Test: Apple Watch er det mest relevante smartwatch

Gareth Cross har selv ødelagt hans Apple Watch Sport, mener Apple, der ikke vil udlevere beviserne for deres udlægning af sagen. Efterfølgende stoppede Apple kommunikationen med ham.

Nu har Gareth Cross vundet i retten over Apple. Firmaet skal refundere værdien for uret og betale sagens omkostninger.

Apple har nu leveret det ødelagte ur tilbage, men trods den dårlige oplevelse, har Gareth Cross ikke vendt Apple ryggen. Han planlægger at købe et andet Apple Watch, når efterfølgeren på et tidspunkt offentliggøres og sættes til salg.

Apple har ikke kommenteret på sagen, men løftet om et stødsikkert ur er fjernet fra markedsføringen i England.

Test: Vi har prøvet Ladedock til Apple Watch

Mere til historien

Har du et Apple Watch Sport er det nok ikke en god idé at bruge det til sportsaktiviteter, med mindre du vil gå rettens vej med Apple.

Læs også:
Apple Watch-brandskade kommer ikke fra uret

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer