Vi har prøvet: Ladedock til Apple Watch

0

TEST: Savner du en fast plads til dit Apple Watch så tjek Magnetic Charging Dock fra Apple ud. Her kan uret lægge og oplade i flot stil.

Apple Watch Magnetic Charging Dock (Foto: Apple)
Apple Watch Magnetic Charging Dock (Foto: Apple)

Har du været ude og bruge penge på et Apple Watch, og vil gerne have det ser mere stilfuldt ud når det oplader, end det gør med den medfølgende oplader. Så er Apple klar med deres eget bud på en løsning.

Jeg har prøvet, at bruge Apples Magnetic Charging Dock i nogle dage. Docken ser ret fed ud, både når uret oplader, men også når docken står uden noget ur på.

Der findes mange andre docks og stands på markedet til Apples smartwatch. Tager man et hurtigt kig på Amazon eller Ebay findes der dog mange produkter, som er noget halvfærdigt skrammel.

Ny ladedock klar til Apple Watch

Flot, fladt og lækkert design

Apple har i den grad kælet for designet. Docken er i et fladt, rundt og enkelt design og det ser således ikke kluntet ud, når uret ligger på opladeren. Centerskiven er i rustfrit stål, og det passer godt sammen med særligt Apple Watch i udgaven i netop rustfrit stål.

Apple har selvfølgelig sørget for, at Magnetic Charging Dock kan oplade både 38 mm og 42 mm udgaven af Apple Watch.

Midten af docken kan enten lægge ned eller være oprejst, så det ved brug af urets ”Nightstand Mode”, ligner en ganske fin “gammeldags” clockradio, som viser klokken når uret lægger på siden med Digital Crown opad.

Apple har foruden den nye Magnetic Charging Dock også en anden dock til salg på deres officielle website, men jeg foretrækker personligt Magnetic Charging Dock, da jeg synes designet er bedre.

Hvis man går i detaljer finder man ud af, at bunden på docken er produceret i noget mikrofiber-stof, som giver docken et lækkert finish.

Når man åbner salgsæsken til docken, er det første man ser selve docken, hvorefter kommer det to meget lange Lightning opladerkabel til syne. Kablet skal tilsluttes den oplader der følger med til uret, da der ved køb af docken ikke følger en lader med.

Stor test af Apple Watch

Konklusion – er den nødvendig?

Jeg finder ikke denne dock nødvendig for en Apple Watch ejer, men hvis du ikke ved hvad du skal bruge dine penge på, kunne Magnetic Charging Dock være en mulighed.

Det bedste argument for at købe denne dock skulle være, at man altid har en sikker placering til sit dyrt indkøbte Apple Watch.

Selvom produktet er lækkert, ville et udvalg i andre farver være at foretrække.

Du kan få fingre i en ”Magnetic Charging Dock” på Apples officielle hjemmeside, samt hos flere andre forhandlere. Prisen er 679 kroner.

Mere til historien

Det bliver interessant om denne ladedock også vil kunne bruges til fremtidige udgaver af smartwatches fra Apple.

Denne artikel er skrevet af: Frederich Pedersen

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer