Størstedelen af Apple Watch ejerne klar til næste generation

0

En undersøgelse på det amerikanske marked viser, at mere end halvdelen af Apple Watch ejerne vil opgraderer til den næste generation.

Apple Watch Edition
Apple Watch Edition (Foto: Apple)

Smartwatches, hvor smarte er de egentlig lige? Det er der ret stor forskel på folks mening om. Generelt er smartwatches ikke blevet den succes, som mange måske havde forventet.

Men en ny undersøgelse, som analysefirmaet Fluent har lavet i USA, om de amerikanske kunders tanker omkring Apples smartwatch Apple Watch et år efter lanceringen. I alt har der deltaget 2.578 personer i undersøgelsen, hvor kun 197 personer faktisk selv har et Apple Watch, hvilket svarer til ca. 8 procent. Lige mange personer havde et smartwatch fra en anden producent. Det skriver GSMArena.com.

 – Apple Watch er faldet i pris – se de nye priser her

Apple Watch (Foto: Apple)
Apple Watch (Foto: Apple)

Ifølge undersøgelsen vil 62 procent af dem, som har et Apple Watch, vil opgraderer til næste generation. Selvom der endnu ikke er noget annonceret omkring denne.

Apple Watch ejere har en større tiltro til markedet for smartwatches end de øvrige deltagere i undersøgelsen. 75 procent af Apple Watch ejerne mener, at størstedelen af den amerikanske befolkning vil have et smartwatch om 10 år, mens de øvrige respondenter i undersøgelsen mener, at det kun vil være 50 procent.

80 procent af Apple Watch ejere siger, at de brugere deres ur til fitness tracking, notirfikationer, 75 procent bruger det til at høre musik, mens 66 procent bruger det til email og chat.

 – Apple Watch havde succes i 2015

Rimelig overraskende bruger 61 procent deres Apple Watch til Apple Pay, der er Apples mobilbetalingstjeneste.

Da Appel Watch blev lancereret var der umiddelbart nok en højere hype end produktet har kunne leve op til, dog mener 47 procent af amerikanerne alligevel, at Apple Watch er et succesfuldt produkt.

Du kan læse mere om undersøgelsen her.

Mere til historien

Hvis du vil se de forskellige spørgsmål, så kan du se de spørgsmål der indgik i undersøgelsen her, samt de forskellige resultater.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer