Samsung hyrer ekstern hjælp til at forhindre eksploderende batterier i Note 8

For at undgå en katastrofe à la sidste års eksploderende batterier med Galaxy Note 7 får Samsung nu hjælp fra Underwriters Labs.

“Bang” var formodentlig en vigtig ingrediens i de mareridt, som Samsungs-ingeniører havde sidste efterår. For kun godt tre uger efter Samsung Galaxy Note 7’s debut bredte de første nyheder om eksploderende telefoner sig.

 - Galaxy Note 7 katastrofen – dag for dag

Nu er efterfølgeren til Galaxy Note 7 - nemlig Galaxy Note 8 - en realitet. Og nu lover Samsungs testpartner Underwriter Labs, at batteriet er sikret. Det skriver teknologi-sitet Engadget.

Samsung Galaxy Note 7 med eksploret batteri. Det bliver forhåbentlig ikke tilfældet med Note 8, når det har gennemgået grundige tests.

 - Samsung Galaxy Note 8 – her er den

I et statement til Engadget oplyser Underwriter Labs, at Galaxy Note 8 har gennemgået en række grundige prøvelser. Underwriter Labs-direktøren Sajeev Jesudas tilføjer, at man ser frem til et videre samarbejde med Samsung.

Samarbejdet med Underwriter Labs markerer et skift i Samsungs test-strategi. Med Galaxy Note 7 var der udelukkende tale om interne tests gennemført hos Samsung. Og nu inddrager man altså også eksterne eksperter.

Sidste års eksploderende batterier var givetvis resultatet af at presse for stort et batteri ind på for lidt plads. Derfor batteriet i Galaxy Note 8 også kun på 3.300 mAh. Det er 200 mAh mindre end sidste års Galaxy Note 7. Dermed er batteriet i Galaxy Note 8 også mindre end det man finder i Samsungs Galaxy S8+. Det er nemlig på 3.500 mAh.

Lillebror Samsung Galaxy S8 bliver i øvrigt også testet af tredjeparten Underwriter Labs. Og dens batteri har der eftersigende ikke været nogle problemer med. Det lover altså godt for Galaxy Note 8, som snart lander i Danmark.

 - Galaxy Note 8 – pris, tilgængelighed og danske detaljer

Mere til historien

Samsung Galaxy Note 8 bliver tilgængelig i danske butikker omkring midten af september. Den vejledende salgspris uden abonnement lyder på 7.749 kroner. Altså godt 1.000 kroner mere end sidste års Galaxy Note 7, der dog aldrig nåede det danske marked.

Samsung-chef bekræfter: Galaxy S23 Unpacked event i februar

En Samsung-chef har udtalt, at de vil afholde Unpacked event i februar, hvor det ventes, at Galaxy S23-serien bliver afsløret.

(mere…)
Er Samsung på vej med en ny tablet?

Rygterne svirrer om en ny tablet fra Samsung, der nok vil få navnet Galaxy Tab S8 FE.

(mere…)
Samsung: Opdateringer kommer hurtigere i fremtiden

Samsung har været hurtige til udrulningen af Android 13, men tror, at de med Android 14 kan gøre det hurtigere.

(mere…)
Her er de foreløbige rygter på Samsung S23-serien

Ifølge rygterne får Galaxy S23-serien Emergency SOS som iPhone.

(mere…)
Hvilken klaptelefon er bedst?

EP121: Klaptelefonerne Samsung Galaxy Z Flip4 og Motorola Razr 2022 er fede! Hvilken er bedst? Er de klapmobiler noget værd?

(mere…)
Motorola Razr vs. Galaxy Z Flip4 | klaptelefon-duel

VIDEO: Motorola Razr 2022 og Samsung Galaxy Z Flip4 er fede klaptelefoner. Razr 2022 vinder på skærmkvalitet. Se testen her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram