Samsung hyrer ekstern hjælp til at forhindre eksploderende batterier i Note 8

0

For at undgå en katastrofe à la sidste års eksploderende batterier med Galaxy Note 7 får Samsung nu hjælp fra Underwriters Labs.

“Bang” var formodentlig en vigtig ingrediens i de mareridt, som Samsungs-ingeniører havde sidste efterår. For kun godt tre uger efter Samsung Galaxy Note 7’s debut bredte de første nyheder om eksploderende telefoner sig.

 – Galaxy Note 7 katastrofen – dag for dag

Nu er efterfølgeren til Galaxy Note 7 – nemlig Galaxy Note 8 – en realitet. Og nu lover Samsungs testpartner Underwriter Labs, at batteriet er sikret. Det skriver teknologi-sitet Engadget.

Samsung Galaxy Note 7 med eksploret batteri. Det bliver forhåbentlig ikke tilfældet med Note 8, når det har gennemgået grundige tests.

 – Samsung Galaxy Note 8 – her er den

I et statement til Engadget oplyser Underwriter Labs, at Galaxy Note 8 har gennemgået en række grundige prøvelser. Underwriter Labs-direktøren Sajeev Jesudas tilføjer, at man ser frem til et videre samarbejde med Samsung.

Samarbejdet med Underwriter Labs markerer et skift i Samsungs test-strategi. Med Galaxy Note 7 var der udelukkende tale om interne tests gennemført hos Samsung. Og nu inddrager man altså også eksterne eksperter.

Sidste års eksploderende batterier var givetvis resultatet af at presse for stort et batteri ind på for lidt plads. Derfor batteriet i Galaxy Note 8 også kun på 3.300 mAh. Det er 200 mAh mindre end sidste års Galaxy Note 7. Dermed er batteriet i Galaxy Note 8 også mindre end det man finder i Samsungs Galaxy S8+. Det er nemlig på 3.500 mAh.

Lillebror Samsung Galaxy S8 bliver i øvrigt også testet af tredjeparten Underwriter Labs. Og dens batteri har der eftersigende ikke været nogle problemer med. Det lover altså godt for Galaxy Note 8, som snart lander i Danmark.

 – Galaxy Note 8 – pris, tilgængelighed og danske detaljer

Mere til historien

Samsung Galaxy Note 8 bliver tilgængelig i danske butikker omkring midten af september. Den vejledende salgspris uden abonnement lyder på 7.749 kroner. Altså godt 1.000 kroner mere end sidste års Galaxy Note 7, der dog aldrig nåede det danske marked.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer