Analytiker: Apple udskyder iPhone SE afløser

3

Skal man tro Apple-analytikeren Ming-Chi Kuo, så kommer afløseren til iPhone SE ikke i første halvdel af 2017.

iPhone SE (Foto: Apple)
iPhone SE (Foto: Apple)

Apple sendte i foråret 2016 den lille og budgetvenlige model, iPhone SE, på markedet. iPhone SE ligner iPhone 5 og iPhone 5S designmæssigt, men indmaden er mere lig iPhone 6S’erne.

Det ser ikke ud til, at vi dette forår får en efterfølger. Skal man tro Apple-analytikeren Ming-Chi Kuo, så bliver det tidligst efter andet kvartal 2017, at en efterfølger til iPhone SE vil se dagens lys. Det skriver Appleinsider.com.

TEST: iPhone SE – en stor succes i en lille krop

Grunden til, at Apple altså ikke umiddelbart sender en iPhone SE (2017-model) på markedet skulle være, at de ønsker at forlænge ”levetiden” på iPhone SE. Det kan være fordi, at en lancering af en ny iPhone SE ville betyde, at kunderne valgte denne og ikke de nye iPhone 7 / iPhone 7 Plus modeller.

iPhone SE har ramt plet hos mobilkøberne, der får med iPhone SE en iPhone, som har en pris der er fair. Man skal dog acceptere, at designet er “genbrug” og dermed den ikke lyser af “ny” mobil.

iPhone SE koster fra 3.699 kroner uden abonnement. Prisen afhænger af, hvor meget hukommelsesplads der ønskes.

Teleselskaber: iPhone SE rammer plet

Mere til historien

Apple har også udskudt lanceringen af deres trådløse headset, AirPods. Dette er angiveligt pga. problemer med selve produktet. Det ventes først, at Apple sender deres AirPods i handlen fra begyndelsen af 2017. Men en endelig dato er endnu ikke oplyst af Apple.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer