Apple har udsendt beta 6 af iOS 10.3 – se nyhederne her

2

iOS 10.3 indeholder mulighed for lokalisering af tabte AirPods, opdateret filsystem og et par udviklernyheder i App Store. Beta 6 er nu ude ved udviklerne.

Den sjette betaversion af iOS 10.3 er sendt ud til udviklerne. Det er under en uge efter den femte betaversion, og tre måneder efter den officielle release af iOS 10.2.

 – iOS 10 nu installeret på 76 procent af iOS-enhederne

iOS 10.3 bliver en stor opdatering, og den introducerer en række større funktioner og ændringer til iOS 10. En af de største forandringer for brugerne bliver ”Find My AirPods”. Funktionen hjælper med at lokalisere den senest kendte positionen, hvor AirPods har været anvendt. Det sker ved, at systemet registrerer hvor en AirPod var forbundet til en iOS enhed via Bluetooth. Den kan også afspille en lyd på en forsvundet AirPod, så den bliver lettere at lokalisere.

Der kommer også et nyt Apple filsystem kaldet Apple File System (APFS), der installeres når iOS-enhederne bliver opdateret til iOS 10.3 APFS er optimeret for flash/SSD drev og understøtter eksempelvis stærk kryptering.

 – 10 ting du skal vide om iOS 10

Særligt udviklere af apps kan glæde sig til muligheden for at besvare anmeldelser, som brugerne af en app laver i App Store. Brugerne kan også markere en anmeldelse som ”Helpful” eller ”Not Helpful” , hvilket skulle hjælpe med at få de mest relevante anmeldelser frem i lyset.

En anden ny mulighed er at kunne anmelde en app uden at forlade selve applikationen og åbne App Store. Desuden kommer der begrænsning på hvor mange gange en udvikler kan anmode brugeren om at lave en anmeldelse. Der introduceres også en ”master switch” hvor brugerne kan deaktivere alle anmodninger fra apps om reviews.

 – Android og iOS sidder på 99,6 procent af mobilmarkedet

Det er endnu uvist, hvornår Apple frigiver iOS 10.3 til offentligheden i den endelige version.

Se flere af iOS 10.3 nyhederne

Mere til historien

Den seneste nye opdatering af iOS hedder aktuelt iOS 10.2.1. Sammen med denne fulgte små opdateringer til watch OS 3 og tvOS 10.

Læs også:

Apple har frigivet ny softwareopdatering – iOS 10.2.1

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer