Apple har udsendt beta 6 af iOS 10.3 – se nyhederne her

iOS 10.3 indeholder mulighed for lokalisering af tabte AirPods, opdateret filsystem og et par udviklernyheder i App Store. Beta 6 er nu ude ved udviklerne.

Den sjette betaversion af iOS 10.3 er sendt ud til udviklerne. Det er under en uge efter den femte betaversion, og tre måneder efter den officielle release af iOS 10.2.

 – iOS 10 nu installeret på 76 procent af iOS-enhederne

iOS 10.3 bliver en stor opdatering, og den introducerer en række større funktioner og ændringer til iOS 10. En af de største forandringer for brugerne bliver ”Find My AirPods”. Funktionen hjælper med at lokalisere den senest kendte positionen, hvor AirPods har været anvendt. Det sker ved, at systemet registrerer hvor en AirPod var forbundet til en iOS enhed via Bluetooth. Den kan også afspille en lyd på en forsvundet AirPod, så den bliver lettere at lokalisere.

Der kommer også et nyt Apple filsystem kaldet Apple File System (APFS), der installeres når iOS-enhederne bliver opdateret til iOS 10.3 APFS er optimeret for flash/SSD drev og understøtter eksempelvis stærk kryptering.

 – 10 ting du skal vide om iOS 10

Særligt udviklere af apps kan glæde sig til muligheden for at besvare anmeldelser, som brugerne af en app laver i App Store. Brugerne kan også markere en anmeldelse som ”Helpful” eller ”Not Helpful” , hvilket skulle hjælpe med at få de mest relevante anmeldelser frem i lyset.

En anden ny mulighed er at kunne anmelde en app uden at forlade selve applikationen og åbne App Store. Desuden kommer der begrænsning på hvor mange gange en udvikler kan anmode brugeren om at lave en anmeldelse. Der introduceres også en ”master switch” hvor brugerne kan deaktivere alle anmodninger fra apps om reviews.

 – Android og iOS sidder på 99,6 procent af mobilmarkedet

Det er endnu uvist, hvornår Apple frigiver iOS 10.3 til offentligheden i den endelige version.

Se flere af iOS 10.3 nyhederne

Mere til historien

Den seneste nye opdatering af iOS hedder aktuelt iOS 10.2.1. Sammen med denne fulgte små opdateringer til watch OS 3 og tvOS 10.

Læs også:

Apple har frigivet ny softwareopdatering – iOS 10.2.1

Sådan undgår du at slettede billeder dukker op igen

TIP: Læs hvordan du sikrer dig mod, at dine slettede billeder fra iPhone og iPad pludselig dukker op igen.

(mere…)
Anden generation af Apples AirTag måske klar i 2025

Apples AirTag har efterhånden flere år på bagen, men nu skulle en ny generation være på vej.

(mere…)
Fotofejl på iPhone er løst

KORT NYT: Apple har udsendt en ny softwareopdatering, der retter fejlen med slettede billeder, som pludselig dukkede op igen.

(mere…)
Slettede billeder på iPhone dukker op igen

En rigtig træls iOS-fejl er opstået efter den seneste softwareopdatering. Slettede billeder er dukket op igen.

(mere…)
Apple har frigivet iOS 17.5

iOS 17.5 opdateringen er ude til iPhone, mens Apple også har frigivet nye softwareopdateringer til andre enheder.

(mere…)
Har Apple ikke opgivet elbilen alligevel?

Apples planer om en elbil var droppet, lød det tidligere i år. Nu er et nyt samarbejde måske ved at opstå.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram