Rygter: Se lækket video af iPhone 8

0

En hands-on video af en iPhone 8 dummy er dukket op på Twitter. Se videoen her.

Billeder af dummy på iPhone 8 (Kilde: Twitter-brugeren Benjamin Geskin)
Billeder af dummy på iPhone 8 (Kilde: Twitter-brugeren Benjamin Geskin)

Der er dukket en video op, som angiveligt viser den nye iPhone 8. Ifølge Benjamin Geskin, som lagde videoen op på Twitter, er der tale om en såkaldt dummy-telefon. Det betyder, at der ikke er tale om en fungerende telefon, men en dummy, som skal vise designet og størrelsen.

Benjamin Geskin har tidligere lækket billeder og skitser af den kommende iPhone 8.

– Analytiker gætter på iPhone 8 lancering til WWDC

Videoen giver os et indtryk af, hvordan iPhone 8 kan komme til at se ud.

Hvis den kommende iPhone 8 kommer til at ligne dummy-designet, vil vi se en skærm, der går helt ud til kanten. Enheden i videoen har ikke en fingeraftrykslæser på bagsiden, og der ses ikke en hjemknap på forsiden. Dette kan betyde, at det er lykkedes Apple at bygge fingeraftrykslæseren ind i skærmen.

Rygter har før nævnt dette som en mulig feature i den kommende iPhone. Dog har flere analytikere skudt netop det rygte ned, da de mener, at Apple ikke har kunne få teknikken til at virke, og de derfor ikke vil have den klar til lanceringen af den nye iPhone.

– iPhone 8 får måske fingeraftrykslæser under skærmen 

Ifølge 9to5Mac vil den kommende iPhone 8 have en OLED skærm og en for- og bagside af glas.

Selvom dummy-telefonen ser noget tyk ud, skulle den, ifølge Benjamin Gerskin, have samme tykkelse som iPhone 7. Han hævder også, at i det endelige design, vil aluminiumskanten være sort, så den matcher for- og bagsiden.

– Nye lækkede billeder og skitser af iPhone 8

Er dette en iPhone 8 dummy?

Mere til historien

Som altid skal man naturligvis tage lækkede billeder og videoer med forbehold, da intet er bekræftet på nuværende tidspunkt. Der kan naturligvis være tale om en falsk video. Endelig skal man huske, at designet kan nå at ændre sig inden lanceringen af den endelige telefon.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer