Analytiker gætter på iPhone 8 lancering til WWDC

Med høj sandsynlighed vil iPhone 8 blive offenliggjort ved WWDC-konferencen i juni, mener en analytiker fra JP Morgan.

Renderinger der skal forestille iPhone 8 lavet af Twitter-brugeren Benjamin Geskin (Kilde: Benjamin Geskin)

Renderinger der skal forestille iPhone 8 lavet af Twitter-brugeren Benjamin Geskin (Kilde: Benjamin Geskin)

Forventningerne til den kommende iPhone-model, som ventes at få navnet iPhone 8, er ekstremt høje. Rygterne svirrer om alt fra kant-til-kant skærm, dual-kamera og fingeraftrykslæser i skærmen.

Det har af rigtigt mange været antaget, at telefonen ville blive lanceret til efteråret. Men måske forventningerne skal afstemmes. Skal man tro en analytiker fra det amerikanske analysefirma JP Morgan, så kan Apple meget vel annoncere telefonen til World Wide Developer Conference der afholdes i juni måned. Helt præcist finder Apples årlige udviklerkonference WWDC sted den 5.-9. juni 2017.

 - Nye lækkede billeder og skitser af iPhone 8

Analytikeren fra JP Morgan mener, at der er høj sandsynlighed for, at Apple altså vil afsløre den næste iPhone ved netop WWDC. Det skriver 9to5Mac.com. Afsløringen skulle være for at tease og skabe begejstring, samt hype hos potentielle købere. Samtidigt tales der om, at telefonen først vil kunne købes i efterået.

Apple viser også altid en smagsprøve på den kommende store iOS-opdatering under WWDC. Hvorefter den frigives til udviklere enten lige efter ellers kort efter udviklerkonferencen.

Med nogle iPhone-modeller har lanceringen og salgsstarten fundet sted i løbet af sommeren. Senest var det med iPhone 4 der blev præsenteret den 7. juni 2010.

Hvad tror du? Vil Apple benytte WWDC til at fremvise den kommende iPhone-model eller skal vi væbne os med tålmodighed til en særskilt iPhone-event? Skriv gerne i kommentarfeltet herunder.

 - iPhone 8 får måske fingeraftrykslæser under skærmen

Apple har vanen tro ikke kommenteret på de mange rygter og spekulationer omkring den kommende iPhone-model.

Mere til historien

Allerede i februar var markedsanalytikerne John Donovan og Steve Mullane fra BlueFin Research Partners ude med deres mening om, at produktionen af iPhone 8 fremskyndes og en lancering før september kan være realistisk.

Sådan sletter du automatisk apps der ikke bruges på din iPhone

TIP: Der kan frigøres hukommelse på din iPhone eller iPad ved automatisk at slette ubrugte apps. Se her hvordan du gør.

(mere…)
Kilde: Apple vil ikke købe Manchester United

Ifølge en kilde, som er bekendt med sagen, så skulle Apple ikke være interesseret i at købe Manchester United, hvilket rygterne gik på i går.

(mere…)
Her er de foreløbige rygter på Samsung S23-serien

Ifølge rygterne får Galaxy S23-serien Emergency SOS som iPhone.

(mere…)
Vil Apple købe Manchester United?

RYGTE: Netop nu florerer der rygter om, at Apple har udtrykt interesse i, at købe den engelske fodboldklub Manchester United.

(mere…)
Verdens største iPhone-fabrik ramt af corona-protester

Politi og myndigheder iført beskyttelsesdragter forsøger, at standse flygtende ansatte på Foxconns enorme iPhone-fabrik i Zhengzhou.

(mere…)
OnePlus 11 får masser af RAM

Rygterne svirrer om den kommende OnePlus 11 og det tyder på, at den kommer med en masse RAM og et lækkert keramisk cover.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram