Analytiker gætter på iPhone 8 lancering til WWDC

Med høj sandsynlighed vil iPhone 8 blive offenliggjort ved WWDC-konferencen i juni, mener en analytiker fra JP Morgan.

Renderinger der skal forestille iPhone 8 lavet af Twitter-brugeren Benjamin Geskin (Kilde: Benjamin Geskin)

Renderinger der skal forestille iPhone 8 lavet af Twitter-brugeren Benjamin Geskin (Kilde: Benjamin Geskin)

Forventningerne til den kommende iPhone-model, som ventes at få navnet iPhone 8, er ekstremt høje. Rygterne svirrer om alt fra kant-til-kant skærm, dual-kamera og fingeraftrykslæser i skærmen.

Det har af rigtigt mange været antaget, at telefonen ville blive lanceret til efteråret. Men måske forventningerne skal afstemmes. Skal man tro en analytiker fra det amerikanske analysefirma JP Morgan, så kan Apple meget vel annoncere telefonen til World Wide Developer Conference der afholdes i juni måned. Helt præcist finder Apples årlige udviklerkonference WWDC sted den 5.-9. juni 2017.

 – Nye lækkede billeder og skitser af iPhone 8

Analytikeren fra JP Morgan mener, at der er høj sandsynlighed for, at Apple altså vil afsløre den næste iPhone ved netop WWDC. Det skriver 9to5Mac.com. Afsløringen skulle være for at tease og skabe begejstring, samt hype hos potentielle købere. Samtidigt tales der om, at telefonen først vil kunne købes i efterået.

Apple viser også altid en smagsprøve på den kommende store iOS-opdatering under WWDC. Hvorefter den frigives til udviklere enten lige efter ellers kort efter udviklerkonferencen.

Med nogle iPhone-modeller har lanceringen og salgsstarten fundet sted i løbet af sommeren. Senest var det med iPhone 4 der blev præsenteret den 7. juni 2010.

Hvad tror du? Vil Apple benytte WWDC til at fremvise den kommende iPhone-model eller skal vi væbne os med tålmodighed til en særskilt iPhone-event? Skriv gerne i kommentarfeltet herunder.

 – iPhone 8 får måske fingeraftrykslæser under skærmen

Apple har vanen tro ikke kommenteret på de mange rygter og spekulationer omkring den kommende iPhone-model.

Mere til historien

Allerede i februar var markedsanalytikerne John Donovan og Steve Mullane fra BlueFin Research Partners ude med deres mening om, at produktionen af iPhone 8 fremskyndes og en lancering før september kan være realistisk.

ASUS ROG Phone 8 er snart på vej 

Det tyder på, at Asus snart er på vej med ROG Phone 8. Måske allerede i januar?

(mere…)
De seneste rygter om kommende iPhone

Bliver 2024 året, hvor Apple kommer med en foldbar iPhone? Eller hvad skal vi forvente af Apples næste iPhone.

(mere…)
iPhone SE (4. generation) får to features fra iPhone 15 Pro

Det er uvist, hvornår Apple er klar med den næste iPhone SE-model. Rygterne svirrer i stor stil og det forlyder den får to features fra iPhone 15 Pro.

(mere…)
Apple Arcade får flere titler op til julen

KORT NYT: Med julen lige om hjørnet, så er der kommet flere spil til Apple Arcade, hvis du har brug for lidt afslapning.

(mere…)
OLED skærme og flere størrelser på vej til iPad

RYGTE: Selvom 2023 ikke er helt slut endnu, så forventes der ikke nogen nyheder til iPad-fronten i år. Det vil både iPad Pro og iPad Air lave om på i 2024.

(mere…)
iMessage kan nu flyde frit til og fra Android-enheder

Ny app har tilsyneladende nedbrudt en mur mellem Apple og Android. Blandt andet med gruppechat på tværs af platformene.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram