Analytiker gætter på iPhone 8 lancering til WWDC

1

Med høj sandsynlighed vil iPhone 8 blive offenliggjort ved WWDC-konferencen i juni, mener en analytiker fra JP Morgan.

Renderinger der skal forestille iPhone 8 lavet af Twitter-brugeren Benjamin Geskin (Kilde: Benjamin Geskin)
Renderinger der skal forestille iPhone 8 lavet af Twitter-brugeren Benjamin Geskin (Kilde: Benjamin Geskin)

Forventningerne til den kommende iPhone-model, som ventes at få navnet iPhone 8, er ekstremt høje. Rygterne svirrer om alt fra kant-til-kant skærm, dual-kamera og fingeraftrykslæser i skærmen.

Det har af rigtigt mange været antaget, at telefonen ville blive lanceret til efteråret. Men måske forventningerne skal afstemmes. Skal man tro en analytiker fra det amerikanske analysefirma JP Morgan, så kan Apple meget vel annoncere telefonen til World Wide Developer Conference der afholdes i juni måned. Helt præcist finder Apples årlige udviklerkonference WWDC sted den 5.-9. juni 2017.

 – Nye lækkede billeder og skitser af iPhone 8

Analytikeren fra JP Morgan mener, at der er høj sandsynlighed for, at Apple altså vil afsløre den næste iPhone ved netop WWDC. Det skriver 9to5Mac.com. Afsløringen skulle være for at tease og skabe begejstring, samt hype hos potentielle købere. Samtidigt tales der om, at telefonen først vil kunne købes i efterået.

Apple viser også altid en smagsprøve på den kommende store iOS-opdatering under WWDC. Hvorefter den frigives til udviklere enten lige efter ellers kort efter udviklerkonferencen.

Med nogle iPhone-modeller har lanceringen og salgsstarten fundet sted i løbet af sommeren. Senest var det med iPhone 4 der blev præsenteret den 7. juni 2010.

Hvad tror du? Vil Apple benytte WWDC til at fremvise den kommende iPhone-model eller skal vi væbne os med tålmodighed til en særskilt iPhone-event? Skriv gerne i kommentarfeltet herunder.

 – iPhone 8 får måske fingeraftrykslæser under skærmen

Apple har vanen tro ikke kommenteret på de mange rygter og spekulationer omkring den kommende iPhone-model.

Mere til historien

Allerede i februar var markedsanalytikerne John Donovan og Steve Mullane fra BlueFin Research Partners ude med deres mening om, at produktionen af iPhone 8 fremskyndes og en lancering før september kan være realistisk.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer