Analytiker gætter på iPhone 8 lancering til WWDC

Med høj sandsynlighed vil iPhone 8 blive offenliggjort ved WWDC-konferencen i juni, mener en analytiker fra JP Morgan.

Renderinger der skal forestille iPhone 8 lavet af Twitter-brugeren Benjamin Geskin (Kilde: Benjamin Geskin)

Renderinger der skal forestille iPhone 8 lavet af Twitter-brugeren Benjamin Geskin (Kilde: Benjamin Geskin)

Forventningerne til den kommende iPhone-model, som ventes at få navnet iPhone 8, er ekstremt høje. Rygterne svirrer om alt fra kant-til-kant skærm, dual-kamera og fingeraftrykslæser i skærmen.

Det har af rigtigt mange været antaget, at telefonen ville blive lanceret til efteråret. Men måske forventningerne skal afstemmes. Skal man tro en analytiker fra det amerikanske analysefirma JP Morgan, så kan Apple meget vel annoncere telefonen til World Wide Developer Conference der afholdes i juni måned. Helt præcist finder Apples årlige udviklerkonference WWDC sted den 5.-9. juni 2017.

 - Nye lækkede billeder og skitser af iPhone 8

Analytikeren fra JP Morgan mener, at der er høj sandsynlighed for, at Apple altså vil afsløre den næste iPhone ved netop WWDC. Det skriver 9to5Mac.com. Afsløringen skulle være for at tease og skabe begejstring, samt hype hos potentielle købere. Samtidigt tales der om, at telefonen først vil kunne købes i efterået.

Apple viser også altid en smagsprøve på den kommende store iOS-opdatering under WWDC. Hvorefter den frigives til udviklere enten lige efter ellers kort efter udviklerkonferencen.

Med nogle iPhone-modeller har lanceringen og salgsstarten fundet sted i løbet af sommeren. Senest var det med iPhone 4 der blev præsenteret den 7. juni 2010.

Hvad tror du? Vil Apple benytte WWDC til at fremvise den kommende iPhone-model eller skal vi væbne os med tålmodighed til en særskilt iPhone-event? Skriv gerne i kommentarfeltet herunder.

 - iPhone 8 får måske fingeraftrykslæser under skærmen

Apple har vanen tro ikke kommenteret på de mange rygter og spekulationer omkring den kommende iPhone-model.

Mere til historien

Allerede i februar var markedsanalytikerne John Donovan og Steve Mullane fra BlueFin Research Partners ude med deres mening om, at produktionen af iPhone 8 fremskyndes og en lancering før september kan være realistisk.

Se dette før du køber MacBook Pro 13”, M2

VIDEO: Inden du køber MacBook Pro 13-tommer med M2-chip, så skal du se denne video.

(mere…)
Apple ’filmer’ hele København

Opbygning af 3D-kort og forbedring af materialerne i Apple Maps er i gang. Du vil derfor kunne møde kortindsamlere til fods den kommende tid.

(mere…)
Apple: iPads kan fortsat være HomeKit Hub med iPadOS 16

Det har tidligere lydt, at iPads ikke længere ville kunne bruges som HomeKit Hub med iPadOS 16. Men nu siger Apple, at de fortsat kan bruges – dog er der en hage ved det.

(mere…)
Min mening om MacBook Pro 13" med M2-chip

EP112: På nogle få minutter får du hovedkonklusionerne i min anmeldelse af MacBook Pro 13" (M2). Lyt med her.

(mere…)
GTA 6 - her er hvad vi ved og forventer

Der er gået ni år, siden GTA V blev tilgængeligt. Rygterne om næste generation lever i bedste velgående.

(mere…)
Sådan er iOS 16 - her er vores førstehåndsindtryk

PREVIEW: Efter lidt over to uger med iOS 16 installeret på min iPhone, er jeg nu klar med mine førstehåndsindtryk.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram