Nye lækkede billeder og skitser af iPhone 8

Sådan ser iPhone 8 ud. I hvert fald ifølge lækkede billeder og skitser. Se de detaljerede billeder her.

Renderinger der skal forestille iPhone 8 lavet af Twitter-brugeren Benjamin Geskin (Kilde: Benjamin Geskin)

Renderinger der skal forestille iPhone 8 lavet af Twitter-brugeren Benjamin Geskin (Kilde: Benjamin Geskin)

Der er længe til efteråret, som ventes at være der Apple vil afsløre den eller de kommende iPhone-modeller. Men allerede nu vil rygterne om den kommende iPhone ingen ende tage.

Nu er en række billeder og skitser dukket op, der angiveligt skulle vise hvordan den ene af de kommende iPhone-modeller vil se ud.

- iPhone 8 får måske fingeraftrykslæser under skærmen

Det er Twitter-brugeren Benjamin Geskin, der har lækket en række billeder af den ”særlige iPhone 8”, som ventes at komme med en 5,8 tommer stor OLED-skærm. Den kendes pt. på rygtebørsen under navnene iPhone 8, iPhone X og iPhone Edition.

Mest interessant er næsten, at nogle af billederne skulle være af en dummy-enhed. Og altså dermed afsløre design, form osv. på modellen – dog uden komponenter inden i

- iPhone 8 vil få hurtig opladning

Der er desværre ikke noget skærmpanel i dummy-enheden og det er derfor svært at vurdere hvor meget af fronten der vil være skærm.

iPhone 8 dummy-billeder

Skitser afslører designet til mindste detalje

Foruden billeder af denne dummy, så er der også kommet en række skitser frem i lyset. Disse skulle komme fra Foxconn-fabrikken og altså give en ret god idé om, hvordan iPhone 8 kommer til at se ud – ned til mindste detalje.

Skitserne viser nemlig, hvordan hver eneste komponent er placeret inden i telefonen. Disse billeder deler Benjamin Geskin også i nogle tweets - se dem herunder.

- Apple tester nu over 10 prototyper af iPhone 8

Bundkort i to lag

Ud fra skitserne at dømme, så ser det også ud til at holde stik, at Apple vil placere et L-formet batteri i telefonen. Apple har nemlig formået at lave bundkortet markant mindre – og lagt det i to lag. WiFi- og SIM-modulet ligger i det ene lag, mens modulerne til lagerplads og processor ligger i et andet lag.

Benjamin Geskin er ikke den eneste, som har lækket billeder. Også Slashleaks har afsløret nogle billeder, der viser en skitse med målene på telefonen. Ligesom de har lækket to ”forme”, der angiveligt er brugt enten under produktionen af prototyperne eller skal bruges til de endelige modeller.

- BAGGRUND: iPhone gennem tiderne – vi ser tilbage

Det er endnu uvist, hvornår Apple eventuelt vil lancere nye iPhone-modeller. De har heller ikke kommenteret på de mange rygter og spekulationer, som netop nu florerer i stor stil.

Mere til historien

Flere analytikere peger i øvrigt på, at produktionen af iPhone 8 med OLED-skærm er forsinket med omkring to måneder. Dermed vil en lancerings først ske ultimo 2017.

Trods ringe salg: iPhone 15 Plus ventes

iPhone 14 Plus har salgsmæssigt ikke levet op til forventningerne, men rygterne florerer om, at vi alligevel kan forvente en iPhone 15 Plus.

(mere…)
Mere end 2 milliarder aktive Apple-enheder

KORT NYT: Apple har rundet en kæmpe milepæl, når det kommer til antallet af aktive enheder på verdensplan.

(mere…)
Sådan sletter du automatisk apps der ikke bruges på din iPhone

TIP: Der kan frigøres hukommelse på din iPhone eller iPad ved automatisk at slette ubrugte apps. Se her hvordan du gør.

(mere…)
Analytiker: Apple klar med foldbar iPad før foldbar iPhone

Der har i årevis været rygter om foldbare Apple-enheder. Nu siger analytikeren Ming-Chi Kuo, at det sker i 2024. Foldbar iPad kommer først.

(mere…)
Priserne på Galaxy S23’erne er lækket

De europæiske priser på Samsung Galaxy S23’erne er afsløret. Det tyder på, at du skal betale mere for dette års model.

(mere…)
OnePlus Pad lanceres måske i februar

RYGTE: Der har længe floreret rygter, men måske OnePlus langt om længe er klar med en tablet.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram