Nye lækkede billeder og skitser af iPhone 8

Sådan ser iPhone 8 ud. I hvert fald ifølge lækkede billeder og skitser. Se de detaljerede billeder her.

Renderinger der skal forestille iPhone 8 lavet af Twitter-brugeren Benjamin Geskin (Kilde: Benjamin Geskin)

Renderinger der skal forestille iPhone 8 lavet af Twitter-brugeren Benjamin Geskin (Kilde: Benjamin Geskin)

Der er længe til efteråret, som ventes at være der Apple vil afsløre den eller de kommende iPhone-modeller. Men allerede nu vil rygterne om den kommende iPhone ingen ende tage.

Nu er en række billeder og skitser dukket op, der angiveligt skulle vise hvordan den ene af de kommende iPhone-modeller vil se ud.

- iPhone 8 får måske fingeraftrykslæser under skærmen

Det er Twitter-brugeren Benjamin Geskin, der har lækket en række billeder af den ”særlige iPhone 8”, som ventes at komme med en 5,8 tommer stor OLED-skærm. Den kendes pt. på rygtebørsen under navnene iPhone 8, iPhone X og iPhone Edition.

Mest interessant er næsten, at nogle af billederne skulle være af en dummy-enhed. Og altså dermed afsløre design, form osv. på modellen – dog uden komponenter inden i

- iPhone 8 vil få hurtig opladning

Der er desværre ikke noget skærmpanel i dummy-enheden og det er derfor svært at vurdere hvor meget af fronten der vil være skærm.

iPhone 8 dummy-billeder

Skitser afslører designet til mindste detalje

Foruden billeder af denne dummy, så er der også kommet en række skitser frem i lyset. Disse skulle komme fra Foxconn-fabrikken og altså give en ret god idé om, hvordan iPhone 8 kommer til at se ud – ned til mindste detalje.

Skitserne viser nemlig, hvordan hver eneste komponent er placeret inden i telefonen. Disse billeder deler Benjamin Geskin også i nogle tweets - se dem herunder.

- Apple tester nu over 10 prototyper af iPhone 8

Bundkort i to lag

Ud fra skitserne at dømme, så ser det også ud til at holde stik, at Apple vil placere et L-formet batteri i telefonen. Apple har nemlig formået at lave bundkortet markant mindre – og lagt det i to lag. WiFi- og SIM-modulet ligger i det ene lag, mens modulerne til lagerplads og processor ligger i et andet lag.

Benjamin Geskin er ikke den eneste, som har lækket billeder. Også Slashleaks har afsløret nogle billeder, der viser en skitse med målene på telefonen. Ligesom de har lækket to ”forme”, der angiveligt er brugt enten under produktionen af prototyperne eller skal bruges til de endelige modeller.

- BAGGRUND: iPhone gennem tiderne – vi ser tilbage

Det er endnu uvist, hvornår Apple eventuelt vil lancere nye iPhone-modeller. De har heller ikke kommenteret på de mange rygter og spekulationer, som netop nu florerer i stor stil.

Mere til historien

Flere analytikere peger i øvrigt på, at produktionen af iPhone 8 med OLED-skærm er forsinket med omkring to måneder. Dermed vil en lancerings først ske ultimo 2017.

Mindst én af iPhone 14-modellerne bliver forsinket

Mindst en af de kommende iPhone 14-modeller skulle netop nu være forsinket pga. coronanedlukninger. Det er uvist om det påvirker salgsstarten.

(mere…)
Disse iPhones forventes at få iOS 16

En ny stor iOS-opdatering er på vej til iPhone. Se her hvilke telefoner, der ventes at blive opdateret til iOS 16.

(mere…)
Motorola på vej med 200 megapixels kamera-telefon

Rygterne svirrer - og har gjort længe - om en kommende Motorola telefon, der har et 200 megapixels kamera.

(mere…)
Lanceringsdatoen for iPhone 14-serien er måske afsløret

RYGTE: Der er længe til, men rygterne svirrer allerede om, hvornår Apple vil annoncere den kommende iPhone 14-serie.

(mere…)
Apple Watch Series 8 – rygter om nyt design

I efteråret kommer Apple Watch Series 8. Rygterne svirrer om, at Apple Watch vil få nyt design.

(mere…)
Mindre opdatering til iPhone

Du kan nu hente iOS 15.5 til iPhone. Der er også opdateringer til iPad, Apple Watch, Apple TV og Mac.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram