iPhone 8 vil få hurtig opladning

0

Mange Android-telefoner har længe understøttet hurtig opladning. Apple er nu også klar med hurtig opladning til iPhone 8-modellerne.

Apples iPhones har ikke USB Type-C, men i stedet deres egen Lightning-port. USB Type-C er en teknologi, som har været under en rivende udvikling de seneste mange år når det kommer til lynopladningen af smartphones.

Ligesom mange Android-telefoner understøtter Apples iPhones heller ikke hurtig opladning. iPhone-brugere skal derfor forvente, at det tager omkring 3 timer, at lade eksempelvis en iPhone 7 helt op.

Det er Apple-analytikeren Ming-Chi Kuo, som oplyser hurtig opladning altså vil være understøttet på dette års iPhone-modeller.

– ”Efterårets iPhone-modeller vil umiddelbart alle understøtte hurtig opladning. Vi tror, at alle tre nye iPhones, som lanceres i andet halvår af 2017, vil understøtte opladning med indførelsen af Type-C Power Delivery-teknologien (men stadig ved at beholde Lightning-porten),” sådan har analytikeren skrevet i et notat, som hjemmesiden MacRumors er kommet i besiddelse af.

Særlig iPhone 8 bliver måske forsinket

Der har tidligere været lidt rygter om, at Apple ville droppe Lightning-porten til fordel for USB Type-C. Men dette ventes altså ikke at blive en realitet. Lightningporten ventes, at forblive i iPhone 8, mens den anden ende af ladekablet vil få et USB Type-C stik fremfor det USB A-stik det har i dag.

Mere til historien

Ved Apple ændrer USB A-stikket til et USB Type-C stik vil de nye iPhones også kunne tilsluttes Apples MacBooks.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer