Særlig iPhone 8 bliver måske forsinket

0

Analytikeren Brian White mener ikke, at den særlige iPhone 8-model med OLED-skærm vil blive klar til lancering samtidig med de to andre iPhone 8-modeller.

Apple har endnu ikke udtalt sig omkring de kommende produkter. Men det ventes, at der i år vil blive offentliggjort tre forskellige iPhone 8-modeller. Heraf vil den ene komme med 5,8 tommer stor OLED-skærm og det er “den særlige” version.

 – Apple tester nu over 10 prototyper af iPhone 8

Men denne særlige iPhone 8-variant skulle altså ifølge analytiker Brian White, fra Drexel Hamilton, blive klar til lancering samtidig med de to andre iPhone 8-varianter.

Apple har de senere år haft for vane, at afsløre deres iPhone-modeller i starten af september og efterfølgende åbne op for salget senere samme måned.

 – Dropper Apple Lightning-stikket på iPhone 8?

Brian White oplyser, at deres kilde er overbevist om, at iPhone 8 med 5,8 tommer vil blive op til flere uger forsinket. Dette skyldes problemer med 3D-sensorteknologien. Dog skulle den nå at være klar inden den vigtige julehandel sætter ind. Det skriver CNBC.

Mere til historien

Det er ikke kun analytikeren Brian White, som mener der er leveringsproblemer for den særlige iPhone 8-mode. Også den kinesiske finansavis Economic Daily News mener, at denne model først er salgsklar i løbet af oktober eller november.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer