Dropper Apple Lightning-stikket på iPhone 8?

11

Apple har USB-C i de nye MacBooks, og nu forlyder det, at Lightning-stikket kan være på vej væk fra kommende iPhone-modeller.

Lightning Oplader Apple
Lightning stik

Hvis du har en iPhone og en af de nyere MacBooks fra Apple, så har du formentlig opdaget, at du ikke kan tilslutte din iPhone til MacBook’en uden en adapter.

 – Ny MacBook Pro – det vildeste vi længe har set

Men det ændrer sig måske med den kommende iPhone, som ventes at få navnet iPhone 8.

Ifølge The Wall Street Journal så vil den næste iPhone bruge en ”USB Type-C port” til opladning og tilslutning til andre eksterne enheder i stedet for det nuværende Lightning-stik.

Hjemmesiden The Verge tolker dog formuleringen i The Wall Street Journal som, at Apple beholder Lightning-stikket på telefonen. Men ændrer det i modsatte ende, hvor der netop nu er et USB-A stik. Det er dette, som ventes at blive ændret til et USB Type-C stik. Sker denne ændring vil det være muligt, at oplade via de nye MacBooks, samt overføre data m.v. direkte fra iPhone.

 – Apple på vej med nye iPhones og iPad Pro varianter

Apple har ikke kommenteret på de mange rygter og spekulationer.

Det er endnu uvist, hvornår Apple vil offentliggøre dette års iPhone-modeller, som bliver ”10 års jubilæum” siden første iPhone blev lanceret i 2007.

 – Apples første iPhone fylder 10 år

Mere til historien

Wall Street Journal gentager også tidligere rygter om, at Apple vil lancere tre nye iPhone-modeller i år. Hvoraf den ene er en ny premium-telefon med kurvet OLED-skærm.

Læs også:
Samsung har skiftet opladestik 18 gange

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
11 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer