iPhone 8 måske først klar i slutningen af 2017

3

Analytikeren Ming-Chi Kuo mener at vide, at produktionen af iPhone 8 med OLED-skærm er forsinket med omkring 2 måneder. Dermed vil en lancerings først ske ultimo 2017.

iPhone 1. generation (Foto: Apple)
iPhone 1. generation (Foto: Apple)

Den særlige iPhone 8-variant, der ventes at komme med en 5,8 tommer stor OLED-skærm med kant-til-kant, ser nu ud til at blive forsinket. Det oplyser den anerkendte analytiker Ming-Chi Kuo. Det skriver The Verge.

 – Særlig iPhone 8 bliver måske forsinket

Og han er enig med analytikere fra Bloomberg, Barclays og analytikeren Brian White. Det skriver MacRumors.

Der har også været andre analytikere ude med meldingen om, at de ville lancere den samtidig med de ”almindelige” iPhone 8-modeller i efteråret. Men dog i et begrænset oplag.

 – iPhone 8 får måske fingeraftrykslæser under skærmen

Ændringer i produktionen

Grunden til produktionen er blevet vanskeligere er, at en del ting i 5,8 tommer OLED-modellen bliver nemlig anderledes end tidligere. Alene i skærmen er både størrelse og teknologi ny og anderledes. Dermed kommer den også med Apple A11-porcessor. Derudover har den også et helt nyt 3D Touch-modul der virker med OLED-skærmen, det er omkring 60 procent dyrere at fremstille end det tidligere 3D Touch-modul.

Men det er ikke alt. For batteriet er nu også L-formet, hvilket giver plads til et nyt bundkort også.

 – iPhone 8 vil få hurtig opladning

Dermed kræver produktionen noget andet end tidligere. Måske Apple har fejlkalkuleret, hvor lang tid de skulle forvente det ville tage. Det skal dog siges, at Apple på intet tidspunkt har meldt noget ud. Hverken omkring nye modeller eller et lanceringstidspunkt. Derfor er det altså rygter, spekulationer og gisninger fra de mange medier og analytikere.

Mere til historien

Ming Chi-Kuo oplyser også, at denne forsinkelse i produktionen kan betyde det samlede salg af iPhones vil falde med 15-20 procent i 2017. Dermed kan det betyde der ”kun” vil blive solgt 80-90 millioner iPhones i 2017, fremfor de 100-110 millioner der har været vurderet tidligere. Forventningen er at 60 procent af de solgte iPhones vil være af den særlige OLED-variant. Mens de resterende 40 procent vil være af modeller med LCD-skærme.

Læs også:

BAGGRUND: iPhone gennem tiderne – vi ser tilbage

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer