iPhone 8 måske først klar i slutningen af 2017

Analytikeren Ming-Chi Kuo mener at vide, at produktionen af iPhone 8 med OLED-skærm er forsinket med omkring 2 måneder. Dermed vil en lancerings først ske ultimo 2017.

iPhone 1. generation (Foto: Apple)

iPhone 1. generation (Foto: Apple)

Den særlige iPhone 8-variant, der ventes at komme med en 5,8 tommer stor OLED-skærm med kant-til-kant, ser nu ud til at blive forsinket. Det oplyser den anerkendte analytiker Ming-Chi Kuo. Det skriver The Verge.

 – Særlig iPhone 8 bliver måske forsinket

Og han er enig med analytikere fra Bloomberg, Barclays og analytikeren Brian White. Det skriver MacRumors.

Der har også været andre analytikere ude med meldingen om, at de ville lancere den samtidig med de ”almindelige” iPhone 8-modeller i efteråret. Men dog i et begrænset oplag.

 – iPhone 8 får måske fingeraftrykslæser under skærmen

Ændringer i produktionen

Grunden til produktionen er blevet vanskeligere er, at en del ting i 5,8 tommer OLED-modellen bliver nemlig anderledes end tidligere. Alene i skærmen er både størrelse og teknologi ny og anderledes. Dermed kommer den også med Apple A11-porcessor. Derudover har den også et helt nyt 3D Touch-modul der virker med OLED-skærmen, det er omkring 60 procent dyrere at fremstille end det tidligere 3D Touch-modul.

Men det er ikke alt. For batteriet er nu også L-formet, hvilket giver plads til et nyt bundkort også.

 – iPhone 8 vil få hurtig opladning

Dermed kræver produktionen noget andet end tidligere. Måske Apple har fejlkalkuleret, hvor lang tid de skulle forvente det ville tage. Det skal dog siges, at Apple på intet tidspunkt har meldt noget ud. Hverken omkring nye modeller eller et lanceringstidspunkt. Derfor er det altså rygter, spekulationer og gisninger fra de mange medier og analytikere.

Mere til historien

Ming Chi-Kuo oplyser også, at denne forsinkelse i produktionen kan betyde det samlede salg af iPhones vil falde med 15-20 procent i 2017. Dermed kan det betyde der ”kun” vil blive solgt 80-90 millioner iPhones i 2017, fremfor de 100-110 millioner der har været vurderet tidligere. Forventningen er at 60 procent af de solgte iPhones vil være af den særlige OLED-variant. Mens de resterende 40 procent vil være af modeller med LCD-skærme.

Læs også:

BAGGRUND: iPhone gennem tiderne – vi ser tilbage

MacBook Air opdateres med ny chip

Nu kommer MacBook Air i to nye udgaver, der kører på den nyeste chip fra Apple.

(mere…)
Spotify vinder… Milliardbøde på vej

Intet mindre end 1,8 milliarder euro i bøde er på vej fra EU-Kommissionen til techgigant.

(mere…)
Rygterne svirrer om nyt Apple-produkt

Skal man tro de seneste rygter, så forlyder det, at Apple måske vil annoncere et nyt produkt i denne uge.

(mere…)
Apple klar med egen sportsapp

Apple har lanceret deres egen sportsapp, som f.eks. leverer resultater og statistik i realtid.

(mere…)
Disse iPhones kan måske opdateres til iOS 18

Apple ventes, at komme med en ny stor iOS-opdatering i efteråret. Her er listen over de iPhones der ventes at kunne opdateres til iOS 18.

(mere…)
Apples elbil Apple Car droppet

Apples elbil har ladet vente på sig og nu forlyder det, at deres Apple Car-projekt er droppet helt.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram