iPhone 8 får måske fingeraftrykslæser under skærmen

0

RYGTE: Apple tester i øjeblikket to prototyper af iPhone 8. På begge fylder skærmen hele fronten, men fingeraftrykslæseren er placeret forskelligt.

Iphone 8 Touch ID på bagsiden (Foto: Leakspinner.com)

Forventninger til den kommende iPhone er store. Samsung netop præsenteret deres Galaxy S8, med et imponerende design. Samtidigt markerer iPhone 8 ti-året for lanceringen af den første iPhone, og i den forbindelse forventes Apple at køre det helt store skyts i stillingen.

– Særlig iPhone 8 bliver måske forsinket 

Sidder fingeraftrykslæseren bag på?

Nye rygter fortæller, at Apple i øjeblikket tester to prototyper. Ifølge  iDrop News vil den ene prototype have fingeraftrykslæseren på bagsiden af telefonen, mens den anden vil have den under frontglasset. Apple har tidligere patenteret teknologi, som skulle muliggøre, at fingeraftrykslæseren kan indbygges i frontglasset.

På det kinesiske sociale netværk Weibo, er der tidligere dukket billeder op af, hvad der ligner CAD-tegninger af den kommende iPhone 8. På billedet kan man se, at telefonen har dobbeltkamera og fingeraftrykslæseren siddende på bagsiden.

Rygter fortæller, at Apple har problemer med at indbygge fingeraftrykslæseren i skærmen, og det er derfor, de tester en prototype, hvor den sidder bagpå i stedet.

– iPhone 8 vil få hurtig opladning

Iphone 8 mock-up (Foto: iDrop News)

En medarbejder ved Foxconn som fremstiller hardware for Apple, fortæller, at Apple arbejder på en prototype, hvor fingeraftrykslæseren er indbygget i skærmen. Ifølge medarbejderen er det sandsynligvis denne udgave, som går i produktion.

Her er de specifikationer, som det rygtes, iPhone 8 vil have:

  • Fingeraftrykslæser under skærmen (Touch-ID)
  • Dobbelt kamera på bagsiden
  • 4 mm. kant hele vejen rundt
  • 2.5D buet glas på fronten og bagsiden med en metalramme rundt om telefonen. (2.5D kendes også som edge)
  • Trådløs opladning
  •  5,8″ OLED skærm
  • Usynligt frontkamera, som er gemt under skærmen

 iPhone 8 får buet OLED-skærm

Mere til historien

Som altid skal man tage rygter med et gran salt. Meget kan nå at ændre sig, og som altid holder Apple kortene tæt til kroppen. Det ventes at iPhone lanceres til september.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer