iPhone 8 får buet OLED-skærm

1

Ifølge de nyeste rygter om iPhone 8, så vil Apple næste år lancere en iPhone med 5 tommer skærm – og iPhone Plus skulle komme med buet OLED-skærm.

iPhone 7 (Foto: Apple)
iPhone 7 (Foto: Apple)

Rygterne svirrer omkring den kommende iPhone 8, som i hvert fald i skrivende stund ventes at være navnet på næste års model.

Skal man tro den japanske avis, Nikkei Asian Review, så ventes Apple at lancere tre iPhone 8-modeller næste år. Der i øvrigt er et jubilæums år. Det er nemlig 10 år siden Apple lancerede den første iPhone.

 – iPhone 8 får et unikt design

Netop at det er jubilæum gør også, at forventningerne til Apple er store.

Kilder Nikkei Asian Review har været i kontakt med oplyser, at de tre iPhone-modeller får en større overhaling. Aluminiumsdesignet skulle eftersigende droppes til fordel med en metalramme og en bagside af glas.

Ifølge avisen så skulle det blive Biel Crystal Manufactory and Lens Technology, der leverer glasbagsiderne til næste års iPhone-modeller.

Holder rygterne stik, så går Apple altså tilbage til et design i stil med iPhone 4 og iPhone 4S, hvor også bagsiden var af glas.

 – PODCAST: Eksperterne om iPhone 7

Det skulle dog kun være Plus-modellen, som udstyres med en buet OLED-skærm. Det er umiddelbart Samsung, der producerer denne.

Mere til historien

Indtil videre forlyder det på rygterne, at de OLED-skærme Apple vil benytte på iPhone 8 er produceret af Samsung. Men Sharp er i gang med, at bygge en ny fabrik, som skal bruges til produktion af OLED-skærme. Derfor kan dette måske ændre sig.

Læs også:
iPhone vil få ‘edge-skærm’ i 2017
Analytiker: iPhone vil i 2017 blive i glas
Apple vil ændre design hvert tredje år

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer