iPhone 8 får buet OLED-skærm

Ifølge de nyeste rygter om iPhone 8, så vil Apple næste år lancere en iPhone med 5 tommer skærm – og iPhone Plus skulle komme med buet OLED-skærm.

iPhone 7 (Foto: Apple)

iPhone 7 (Foto: Apple)

Rygterne svirrer omkring den kommende iPhone 8, som i hvert fald i skrivende stund ventes at være navnet på næste års model.

Skal man tro den japanske avis, Nikkei Asian Review, så ventes Apple at lancere tre iPhone 8-modeller næste år. Der i øvrigt er et jubilæums år. Det er nemlig 10 år siden Apple lancerede den første iPhone.

 - iPhone 8 får et unikt design

Netop at det er jubilæum gør også, at forventningerne til Apple er store.

Kilder Nikkei Asian Review har været i kontakt med oplyser, at de tre iPhone-modeller får en større overhaling. Aluminiumsdesignet skulle eftersigende droppes til fordel med en metalramme og en bagside af glas.

Ifølge avisen så skulle det blive Biel Crystal Manufactory and Lens Technology, der leverer glasbagsiderne til næste års iPhone-modeller.

Holder rygterne stik, så går Apple altså tilbage til et design i stil med iPhone 4 og iPhone 4S, hvor også bagsiden var af glas.

 - PODCAST: Eksperterne om iPhone 7

Det skulle dog kun være Plus-modellen, som udstyres med en buet OLED-skærm. Det er umiddelbart Samsung, der producerer denne.

Mere til historien

Indtil videre forlyder det på rygterne, at de OLED-skærme Apple vil benytte på iPhone 8 er produceret af Samsung. Men Sharp er i gang med, at bygge en ny fabrik, som skal bruges til produktion af OLED-skærme. Derfor kan dette måske ændre sig.

Læs også:
- iPhone vil få 'edge-skærm' i 2017
- Analytiker: iPhone vil i 2017 blive i glas
- Apple vil ændre design hvert tredje år

Top-10: iPhone rydder hylderne

HITLISTE: Danskerne har penge nok. Stigende priser på iPhone, høje elpriser og gaspriser har ikke skræmt køberne væk fra iPhone 14-serien.

(mere…)
Nu skal Apple rette ind – opladecirkus slutter

Et fælles stik til opladning af telefoner er vedtaget i EU. De nye regler gælder også Apple.

(mere…)
Se dette før du køber iPhone 14 Pro eller iPhone 14

VIDEO: Her er nyhederne i iPhone 14 Pro og de manglende nyheder i iPhone 14. Se denne videotest inden du køber iPhone 14 Pro eller iPhone 14.

(mere…)
Salget af iPhone 14-modellerne skuffer

Apple har angiveligt bedt leverandører om at sænke hastigheden på produktionen.

(mere…)
Er dette Samsung Galaxy S23 Ultra?

Nye billeder er dukket op af det, som måske er den kommende Samsung Galaxy S23 Ultra.

(mere…)
iPhone 14 test | rigtig god men overflødig

TEST: iPhone 14 er en rigtig god , men prisen er simpelthen for høj og nyhederne mangler. Læs min iPhone 14 test her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram