iPhone 8 får buet OLED-skærm

Ifølge de nyeste rygter om iPhone 8, så vil Apple næste år lancere en iPhone med 5 tommer skærm – og iPhone Plus skulle komme med buet OLED-skærm.

iPhone 7 (Foto: Apple)

iPhone 7 (Foto: Apple)

Rygterne svirrer omkring den kommende iPhone 8, som i hvert fald i skrivende stund ventes at være navnet på næste års model.

Skal man tro den japanske avis, Nikkei Asian Review, så ventes Apple at lancere tre iPhone 8-modeller næste år. Der i øvrigt er et jubilæums år. Det er nemlig 10 år siden Apple lancerede den første iPhone.

 - iPhone 8 får et unikt design

Netop at det er jubilæum gør også, at forventningerne til Apple er store.

Kilder Nikkei Asian Review har været i kontakt med oplyser, at de tre iPhone-modeller får en større overhaling. Aluminiumsdesignet skulle eftersigende droppes til fordel med en metalramme og en bagside af glas.

Ifølge avisen så skulle det blive Biel Crystal Manufactory and Lens Technology, der leverer glasbagsiderne til næste års iPhone-modeller.

Holder rygterne stik, så går Apple altså tilbage til et design i stil med iPhone 4 og iPhone 4S, hvor også bagsiden var af glas.

 - PODCAST: Eksperterne om iPhone 7

Det skulle dog kun være Plus-modellen, som udstyres med en buet OLED-skærm. Det er umiddelbart Samsung, der producerer denne.

Mere til historien

Indtil videre forlyder det på rygterne, at de OLED-skærme Apple vil benytte på iPhone 8 er produceret af Samsung. Men Sharp er i gang med, at bygge en ny fabrik, som skal bruges til produktion af OLED-skærme. Derfor kan dette måske ændre sig.

Læs også:
- iPhone vil få 'edge-skærm' i 2017
- Analytiker: iPhone vil i 2017 blive i glas
- Apple vil ændre design hvert tredje år

Sådan får du livescore på iPhone-låseskærmen

TIP: Er du vild med fodbold eller anden sport, så kan du få livescores på iPhone-låseskærmen. Læs hvordan du bruger Live Activity.

(mere…)
Officielle billeder af OnePlus 11 afsløret

Der florerer mange rygter og spekulationer om den kommende OnePlus 11. Nu har @OnLeaks afsløret nye officielle billeder.

(mere…)
iOS 16.2 bringer disse nye features med sig

KORT NYT: Apple ventes at sende en større opdatering ud inden jul med flere nye features.

(mere…)
Apple frigiver iOS 16.1.2 opdatering

Apple har frigivet en opdatering, som blandt andet forbedrer pålideligheden af funktionen Crash Detection.

(mere…)
OnePlus 11 rygtes i disse farver

Rygterne svirrer i stor stil om den kommende OnePlus 11-serie, som ventes at blive offentliggjort inden alt for længe.

(mere…)
Er Samsung på vej med en ny tablet?

Rygterne svirrer om en ny tablet fra Samsung, der nok vil få navnet Galaxy Tab S8 FE.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram