iPhone vil få ‘edge-skærm’ i 2017

0

RYGTE: Apple har endnu ikke offentliggjort iPhone-modellen for 2016, men allerede nu er der masser af rygter om ”jubilæums-modellen”. Et af disse lyder på, at den kommer med en ”Edge-skærm”.

Apple logoet over Apple Store på 5th Avenue i New York (Foto: MereMobil.dk)
Apple logoet over Apple Store på 5th Avenue i New York (Foto: MereMobil.dk)

Skal man tro nogle af de mange rygter, som florerer på internettet, så vil Apple lancerer tre iPhone-modeller næste år, hvor en af dem er en ”premium-model” med en ”edge-skærm”, som det kendes fra Samsungs Galaxy S6 og S7 Edge telefoner. Det skriver The Verge.

Apple siger farvel til iPhone 4S med iOS 10

Ifølge en kilde til Nikkei Asian Review, så kommer der en model med en 4,7 tommer skærm og en med 5,5 tommer skærm, samt en premium model med enten 5,5 tommer ”Edge-skærm” eller større. Der har tidligere været rygter om en iPhone med en 5,8 tommer OLED-skærm.

Det skulle ifølge Nikkei Asian Review også være Samsung, der leverer disse skærm, som desuden skulle blive af typen OLED.

 – Apple har bestilt 100 millioner OLED-skærme hos Samsung

Apple har hverken kommenteret på disse rygter og spekulationer eller de mange, som florerer omkring den iPhone Apple forventes at lancerer i år.

Mere til historien

Det er desuden spændende, at se om Apple også næste år kommer med en model a la iPhone SE, som ”kun” har en skærm på 4 tommer.

Læs også:

Analytiker: iPhone vil i 2017 blive i glas

Apple vil ændre design hvert tredje år

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer