iPhone vil i 2017 blive i glas

RYGTE: Skal man tro et rygte fra analytikeren, Ming-Chi Kuo, så vil Apple i 2017 erstatte iPhones aluminiums-body med glas. Analytikeren har tidligere haft ret i hans forudsigelser.

iPhone 4S

iPhone 4S (Foto: Apple)

Et nyt rygte fra analytikeren, Ming-Chi Kuo, lyder på, at Apple til næste år vil erstatte aluminiums-bodyen på iPhone og i stedet give den en ”all-glass-body”.

 – Kommer iPhone 7 Plus med 2 kameraer

Det er hjemmesiderne 9to5Mac og AppleInsider, som har opsnappet disse rygter fra fra KGI Securities analytikeren. Det skriver CNET.com.

Grunden til, at Apple vil skifte materialet skulle angiveligt være for at differentiere sig fra konkurrenterne.

Apple iPhone 6S og iPhone 6S Plus (Foto: Apple)

Apple iPhone 6S og iPhone 6S Plus (Foto: Apple)

Apple har tidligere haft brugt glas på bagsiden af iPhone-modellerne, iPhone 4 og iPhone 4S, hvilket har skilt vandene, da nogle elskede det og andre hadede det. Sikkert var det dog, at særligt bagsiden forholdsvis nemt blev smadret.

 – 37 procent af iPhone-brugerne har stadig en 4-tommer skærm

Ifølge AppleInsider har Kuo fortalt, at glasset Apple forventes at bruge til næste års iPhone vil blive stærkere og mere holdbart end det glas Apple har brugt på de tidligere modeller. Så den nye iPhone vil have bedre chance for, at klare et fald.

Det er dog kun rygter, selvom Ming-Chi Kuo har en ret god historik når det kommer til Apples udvikling. Han forudsagde blandt andet iPhone SE.

 – Analytiker: Apple kommer snart med 4-tommer iPhone

Mere til historien

Analytikeren Kuo mener også, at Apple skifter fra de traditionelle LED-skærme til AMOLED-skærme i 2017, disse er tyndere og lettere.

Læs også:
OLED-skærme på iPhones i 2018
Analytiker: Apples iPhone-salg vil falde i 2016


Avatar

Om Lene Birkeslund

Lene er IT-journalist. Siden 2006 har hun dækket mobilbranchen og utallige produktlanceringer. Hver dag er hun opdateret på den seneste udvikling og kommende trends.