Analytiker: Apple kommer snart med 4-tommer iPhone

Respekteret analytiker mener, at Apple kommer med en ny iPhone i første halvdel af næste år, der er en opgradering af iPhone 5S – og altså med 4 tommer skærm.

iPhone 5S SMS

Apple angiveligt på vej med ny opgraderet iPhone 5S-model (Foto: MereMobil.dk)

Den respekterede KGI sikkerheds analytiker Ming-Chi Kuo mener, at Apple kommer med en 4-tommer iPhone i første halvdel af 2016. Det skriver Macrumors.com.

Der er ikke tale om en ”plastik”-variant, som dengang Apple sendte iPhone 5C på markedet, men derimod en opgradering af iPhone 5S.

 - Cook: iPhone 5C mindre populær end forventet

Den kommende iPhone kommer på markedet i første halvdel af 2016, siger Kuo. Han mener også, at den kommer med en A9-chip, som der er i iPhone 6S og iPhone 6S Plus. Men skærmen på denne iPhone skulle altså ”kun” blive 4 tommer og ikke have 3D Touch funktionen, som de to nye iPhone 6S-modeller.

Derimod skulle telefonen være udformet i aluminium præcis som iPhone 5S og de nye iPhone 6S-modeller.

Sådan virker 3D Touch på iPhone

Ikke en iPhone 6C

- ”Da der stadig er efterspørgsel for en iPhone med 4 tommer skærm, så tror vi at Apple vil opgradere denne produktlinje. Og fordi iPhone 5S er mere populær end iPhone 5C, så tror vi det bliver en opgradering af iPhone 5S. Vi forudser Apple vil masseproducere denne nye 4 tommer iPhone i første kvartal 2016,” skriver Kuo ifølge MacRumors.

Ming-Chi Kuo forventer, at Apple vil kunne sælge omkring 20-30 millioner enheder af denne iPhone 6S med 4 tommer skærm i løbet af 2016.

Kuo’s forudsigelser foreslår også det er en lille iPhone 6S – og ikke en ny iPhone 6C.

Ming-Chi Kuo er ikke en tilfældig analytiker. Han har tidligere haft held med sine forudsigelser om kommende Apple-produkter.

Mere til historien

Ming-Chi Kuo mener også, at den kommende iPhone 7 og iPhone 7 Plus kommer med en A10-chip, 3 GB RAM - hvilket nok må siges at være et sikkert men gratis gæt.

Mere end 2 milliarder aktive Apple-enheder

KORT NYT: Apple har rundet en kæmpe milepæl, når det kommer til antallet af aktive enheder på verdensplan.

(mere…)
Sådan sletter du automatisk apps der ikke bruges på din iPhone

TIP: Der kan frigøres hukommelse på din iPhone eller iPad ved automatisk at slette ubrugte apps. Se her hvordan du gør.

(mere…)
Analytiker: Apple klar med foldbar iPad før foldbar iPhone

Der har i årevis været rygter om foldbare Apple-enheder. Nu siger analytikeren Ming-Chi Kuo, at det sker i 2024. Foldbar iPad kommer først.

(mere…)
Priserne på Galaxy S23’erne er lækket

De europæiske priser på Samsung Galaxy S23’erne er afsløret. Det tyder på, at du skal betale mere for dette års model.

(mere…)
OnePlus Pad lanceres måske i februar

RYGTE: Der har længe floreret rygter, men måske OnePlus langt om længe er klar med en tablet.

(mere…)
Apple Reality Pro headset – de nyeste rygter 

Detaljerede beskrivelser af Apple Reality Pro - et kommende VR-headset - er kommet frem i en rapport fra Bloombergs Mark Gurman.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram