Kommer iPhone 7 Plus med 2 kameraer

2

RYGTE: Skal man tro de seneste rygter, så kommer den næste ”topmodel” fra Apple ikke med ét kamera, men hele to kameraer på bagsiden.

Apple iPhone 7 Plus (Kilde: Appleinsider.com)
Apple iPhone 7 Plus (Kilde: Appleinsider.com)

Rygterne og spekulationerne om det næste flagskib fra Apple, det der går under navnet iPhone 7 Plus. Og skal man tro den ofte velinformerede Apple-analytiker, Ming-Chi Kuo, så skulle den næste topmodel fra Apple altså komme med et såkaldt ”dual-kamera”.

Dette nye ”dual-kamera” skulle være et led i Apples opkøb af firmaet LinX, der har speciale i at få små konfigurationer med dobbeltkameraer til at levere billeder af høj kvalitet. Det skriver Appleinsider.dk.

 – Apple har frigivet iOS 9.2.1

Helt teknisk så skulle konfigurationen på dette ”dual-kamera” bestå af 12 megapixels sensorer fra Sony, hvor af det ene er udstyret med optisk billedstabilisering. Den anden sensor får ikke optisk billedstabilisering, men derimod fungerer den som telelinse med 2-3 x optisk zoom. Hvilket også sås i Samsung Galaxy Zoom, hvor kameraet dog var ”hovedfeaturen” i denne telefon.

Ifølge rygterne, så skulle dette ”dual-kamera” ikke komme i den almindelige iPhone 7 model.

 – Apple kan blive tvunget til at producere i USA

Det er ikke engang sikkert, at det bliver alle iPhone 7 Plus modellerne, der får ”dual-kamera”, men derimod kan det blive en special edition med et højere prisskilt.

Der er tale om rygter og spekulationer og Apple har endnu ikke kommenteret på nogle af disse rygter.

Mere til historien

Apple har tidligere på ugen fremlagt deres kvartalsregnskab, hvilket atter viste salgsrekord for iPhones.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer