Apple kan blive tvunget til at producere i USA

0

Hvis den næste amerikanske præsident bliver Donald Trump kan Apple og andre selskaber blive tvunget til at producere deres produkter i USA.

I fremtiden kan Apple blive tvunget til, at producere deres produkter i USA. I hvert fald hvis det står til Donald Trump, som netop nu kæmper for at bliver Republikanernes kandidat til det amerikanske præsidentvalg.

Meldingen om, at han altså vil tvinge Apple til at producere deres produkter i USA i stedet for Kina kom da han talte på Liberty University i Virginia. Det skriver Gizmodo.com.

– ”We’re going to get Apple to build their damn computers in this country instead of other countries,” lød meldingen fra Donald Trump altså.

Donald Trump har også tidligere sagt, at han vil indføre en skat på 35 procent på de firmaer, som producere varer uden for USA.

Der er dog et stykke vej til, at Donald Trump skulle blive præsident, men i øjeblikket fører han i meningsmålerne om, at blive den næste præsidentkandidat for republikanerne.

Mere til historien

Nogle iPhone 6S eller iPhone 6S Plus-ejere oplever, at deres mobil pludselig går ud, til trods for den stadigvæk har halvdelen af batteriet tilbage ifølge batteriindikatoren. Det har fået Apple til at undersøge nærmere, hvad der er galt. Men Apple har til at starte med erkendt problemet og arbejder altså på en løsning.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer