Apple: Fejl i batteriindikatoren på iPhone 6S

1

Har du oplevet at din iPhone 6S eller iPhone 6S Plus går ud, selvom der er masser af batteri tilbage? Apple erkender nu fejl i softwaren og arbejder på en løsning.

Batteri
.

Nogle iPhone 6S eller iPhone 6S Plus ejere oplever, at deres telefon pludselig går ud, selvom den eksempelvis stadigvæk har halvdelen af batteriet tilbage ifølge batteriindikatoren.

Det har fået Apple i gang med at undersøge, hvorfor disse brugere oplever, at batteriindikatoren ikke viser den resterende batteritid korrekt.

 – TEST: iPhone 6S og iPhone 6S Plus – sidder lige i skabet

Ifølge Apples support-dokument, så opstår fejlen ofte hvis man manuelt har ændret tidszone eller stillet uret manuelt. Det skriver 9to5mac.com.

Så har du oplevet problemet på din iPhone 6S eller iPhone 6S Plus, så er et godt råd, at sørge for telefonens ur er sat til automatisk at synkronisere med netværket. Dette gøres på nedenstående måde:

  1. Genstart din telefon
  2. Gå ind i Indstillinger – Generelt – Dato og Tid
  3. Tjek telefonens tid står til at blive indstillet automatisk

Skulle problemet fortsætte efter du har gjort ovenstående eller du har oplevet telefonen går ud uden, at du manuelt har ændret tiden eller tidszonen, så opfordrer Apple dig til at kontakte deres kundeservice.

 – Den lille 4-tommer iPhone skal hedde iPhone 5e

Desuden oplyser de, at de arbejder på en løsning, som skulle komme problemet til livs. Det ventes, at en softwareopdatering vil kunne løse problemet.

Mere til historien

Generelt er Apple gode til at sende software-opdateringer ud, samt få deres brugere til at opdaterer deres enheder. De seneste tal viser, at der er iOS 9 på 75 procent af alle iOS-enheder.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer